پژوهشگر حوزه قرآن، برپايي نمايشگاه بينالمللي قرآن در طول ساليان متمادي را حركتي مفيد براي ترويج فرهنگ قرآن دانست و گفت: مسوولان نبايد تصور كنند كه فقط با برپايي نمايشگاه قرآن ميتوانند حق آن را به جاآورند، بلكه بايد به قرآن به دليل داشتن دريايي از آموزههاي ديني، بيش از پيش و نه فقط در قالب نمايشگاه پرداخته شود._
وي با اشاره به نقاط قوت و ضعف نمايشگاه بينالمللي قرآن كريم در طول ساليان متمادي تصريح كرد: گاهي ديده ميشود كه در نمايشگاههاي قرآن به ويژه در بخش مكتوبات، آثار غيرقرآني در معرض ديد عموم قرار ميگيرند كه اين امر شايسته مقام والاي قرآن نيست. بنابراين، مسوولان بايد نظارت بيشتري در اين حوزه داشته باشند تا فقط آثار قرآني در نمايشگاه قرآن عرضه شوند.
اين پژوهشگر قرآني افزود: مديران بخشهاي «خانواده» و «كودك و نوجوان» به دليل اهميت جايگاه قرآن كريم در خانواده بايد بيش از گذشته به ترويج فرهنگ قرآني و آموزههاي ديني در ميان اعضاي خانواده بكوشند و زمينههاي لازم براي آشنايي بيشتر فرزندان با قرآن و ارايه راهكارهاي قرآني به والدين را فراهم كنند.
حجتالاسلام نظامالدين همچنين به ضرورت حضور عالمان و روحانيون ديني در نمايشگاه نوزدهم اشاره كرد و گفت: نمايشگاه قرآن نبايد فقط محلي براي عرضه و فروش محصولات قرآني و فرهنگي باشد، بلكه بايد محفلي را براي گفتوگوهاي قرآني فراهم كند تا عالمان ديني بتوانند در آن حضور داشته باشند و فرهنگ قرآني را با توجه به تجربيات خود و ساير عالماني كه در اين عرصه در سالهاي گذشته حضور داشتهاند، در ميان بازديدكنندگان ترويج دهند.
نوزدهمين نمايشگاه بينالمللي قرآن كريم از ششم مرداد ماه تا چهارم شهريور ماه سال جاري در مصلاي امام خميني(ره) تهران برپا خواهد شد.
نظر شما