محسن كاظمي درباره تفاوت كتاب "يادداشتهاي سفر شهيد صيادشيرازي" با ساير آثاري كه درباره اين شهيد منتشر شده، گفت: اين اثر بدون كاربرد تعاريف مستقيم، فعالیت او در سفر به مناطق جنگي را انعكاس داده و مخاطب با مطالعه يادداشتها و بر اساس اعمال شهيد، به ارزشهاي وي دست پيدا ميكند._
وي ادامه داد: صيادشيرازي اين گروه را با هدف ثبت بيطرفانه وقايع، رويدادها و تاريخ جنگ تحميلي عراق عليه ايران تشكيل داد. در بخشي از فعاليتها قرار شد عوامل موثر در عملياتهاي مختلف دوران دفاعمقدس شناسايي شوند. در مرحله بعد ضبط خاطرات فرماندهان اين عملياتها آغاز شد و براي پُر شدن خلاءهاي اين خاطرات، سفر به مناطق جنگي به همراه فرماندهان صورت گرفت.
كاظمي اضافه كرد: در اين سفرها تمام ديدهها و شنيدهها را ثبت و به صورت گزارش ارايه ميكردم. در نتيجه حجمي حدود 2 هزار صفحه گزارش از سفر به مناطق جنگي با هيات معارف جنگ به دست آمد.
خالق كتاب "خاطرات احمداحمد" با اشاره به تدوين يادداشتهاي اين سفرها، خاطرنشان كرد: پس از شهادت صيادشيرازي در سال 1378، براي انتشار يادداشتهايم درباره وي با ارتش جمهوري اسلامي ايران مذاكره كردم كه كتاب "يادداشتهاي سفر شهيد صيادشيرازي" شد.
محسن كاظمي درباره تفاوت اين كتاب با ساير آثاري كه درباره اين شهيد منتشر شده، گفت: در اين اثر، زاويه نگاه به علي صيادشيرازي متفاوت است. بدون ارزشگذاري و كاربرد تعاريف مستقيم، رفتارها و اعمال وي در سفر به مناطق جنگي را انعكاس دادهام و مخاطب با مطالعه يادداشتها و بر اساس اعمال شهيد، به ارزشهاي وي دست پيدا ميكند.
وي اضافه كرد: شايد اين نگاه واقعگرايانه به شهيد علي صيادشيرازي سبب استقبال مخاطبان از كتاب و تجديد چاپ آن شده است.
كتاب "یادداشتهای سفر شهید صیادشیرازی" در قطع رقعي و 306 صفحه، با شمارگان 2500 نسخه و بهاي 5 هزار ريال توسط انتشارات سوره مهر به چاپ پنجم رسيده است. اين اثر در سال 1378 براي اولينبار منتشر شد.
نظر شما