چهارشنبه ۲۹ تیر ۱۳۹۰ - ۱۲:۰۱
اتفاق هاي جديد در مدرسه «كالو»

معلم كوچك‌ترين مدرسه‌ دنيا كه كتابي از خاطرات اين مدرسه را منتشر كرده‌ است، به ايبنا گفت: اين كتاب تا كنون شش مرتبه بازچاپ شده و چاپ بعدي اين كتاب با تغييرات جديد منتشر خواهد شد./

عبدالمحمد شعراني، معلم مدرسه «كالو» در گفت‌وگو با خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، با بيان اين كه خاطرات مدرسه كالو در كتابي با نام «قصه کوچک‌ترین مدرسه دنیا» منتشر شده است، گفت: سال 85 به عنوان «سرباز معلم» به روستاي «جمال‌آباد كالو» رفتم خاطراتي را كه برايم جالب بود در يك دفترچه‌ يادداشت براي خودم مي‌نوشتم. در آن زمان آرزو مي‌كردم روزي پول ‌داشته باشم تا  اين خاطرات را در قالب كتاب منتشر كنم.

وي افزود: در دومين سال سرباز معلمي‌ام وبلاگي را با نام «دَيِّر تَش باد» راه‌اندازي كردم و خاطرات مدرسه را در آن وبلاگ مي‌نوشتم كه به لطف خدا اين وبلاگ مخاطبان زيادي پيدا كرد و مدرسه‌ كوچك ما شناخته شد. تا اين‌كه يك شركت خصوصي هزينه‌هاي انتشار اين كتاب را پرداخت و اين كتاب از سوي انتشارات رسانش وارد بازار كتاب شد.

معلم كوچك‌ترين مدرسه دنيا ادامه داد: اين كتاب تا كنون شش مرتبه بازچاپ شده و چاپ هفتم آن با 50 صفحه‌ اضافه در دست انتشار است. اين 50 صفحه بيشتر درباره ماجراهاي جديدي اند كه در مدرسه رخ مي‌دهند.

نگارنده كتاب «قصه کوچک‌ترین مدرسه دنیا» بيان كرد: در كتاب ضمن معرفي مدرسه كالو، نخست خاطرات را بازگو و در ادامه گزارش‌ها و گفت‌وگوهاي راديويي و تلويزيوني مختلف با مدرسه را عرضه كرده‌ام. بازديد استاندار بوشهر از مدرسه، ساخت دو كلاس در مدرسه توسط خير مدرسه‌ساز و ساخت فيلم مستند از مدرسه از ديگر مطالب كتابند. 

شعراني يادآور شد: بخش‌هاي گوناگون كتاب به ترتيب داستان مدرسه، بازتاب رسانه، عكس‌ها و وعده خوبان نام‌گذاري شده اند.

وي با بيان اين‌كه وبلاگ اين مدرسه به عنوان دومين وبلاگ برتر دنيا شناخته شده است، گفت: شهرت مدرسه كوچك ما بيشتر به خاطر وبلاگ و پخش گزارش تلويزيوني از اين مدرسه بود كه در نهايت منجر به ساخت دو كلاس تازه در مدرسه شهيد رجايي توسط يك خير مدرسه‌ساز، ساخت كتابخانه روستايي، حل مشكل آب و برق روستا و انتشار كتاب خاطرات من در اين مدرسه شد.

او از خاطراتي كه در اين كتاب آمده است به بحث كلاسي درباره پايتخت كشورها اشاره كرد و گفت: «درباره پايتخت كشور تركمنستان «عشق‌آباد» صحبت مي‌كرديم كه يكي از دانش‌آموزان گفت: آقا اجازه نام روستاي ما «جمال‌آباد كالو» است يعني يكي از اجداد ما به اسم جمال اينجا را به آباداني رسانده است. عشق چگونه مي‌تواند جايي را آباد كند.»

شعراني كتاب ديگري هم درباره مدرسه كالو نوشته كه قرار است با نام «گيرنده: كالو» منتشر شود. وي درباره اين كتاب گفت: كتاب «گيرنده: كالو» دربرگيرنده نامه‌ها و رايانامه‌هايي است كه از سراسر دنيا براي من ارسال مي‌شود و من از ميان آنها بهترين‌ها را گزينش و گردآوري كرده‌ام.

وي افزود: حدود يك سال و نيم است كه اين كتاب را به انتشارات نواي مدرسه سپرده‌ام اما هنوز خبري از انتشار آن نيست به همين دليل قصد دارم كتاب را به ناشر ديگري بسپارم.

روستای جمال آباد کالو از توابع بخش بردخون در ۱۸۰ کیلومتری بوشهر، ۲۵ کیلومتری بندر دَیِّر واقع شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط