مسوول هماهنگي نخستين نمايشگاه هوشمندسازي مدارس پس از ارايه گزارش از كم و كيف اين نمايشگاه در طول برپايي(13 تا 16 تيرماه)، گفت: ترويج فرهنگ توليد كتابهاي درسي الكترونيك نه تنها از ارزش و جايگاه كتابهاي مكتوب در مدارس نميكاهد بلكه اين فناوري در كنار آثار مكتوب، مانع بروز هزينههاي اضافي در مدارس ميشود._
اين محقق حوزه فناوري و اطلاعات در وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: در اين نمايشگاه با وسعت دو هزار و 300 متر و بازديد بيش از 2 هزار كارشناس، معلم، مدير از استانهاي مختلف كشور آثاري ارايه ميشود كه در صورت كاربرد آنها در مدارس، منابع بيشماري از كتابخانههاي سراسر كشور در اختيار دانشآموزان قرار ميگيرد. با اجراي طرح هوشمندسازي مدارس، دانشآموزان با محتواي كتابهاي درسي تعامل بيشتري خواهند داشت.
مولف حوزه كتابهاي كمك آموزشي تصريح كرد: همان طور كه با به وجود آمدن حرفه تايپ كامپيوتري از ارزش هنر خوشنويسي كاسته نشد، با ترويج فرهنگ توليد محتواي الكترونيكي، كتاب همچنان جايگاه اصلي خود را در مدارس حفظ خواهد كرد.
بايرامي افزود: با راهاندازي شبكه هوشمند در مدارس سراسر كشور زمينه آگاهي والدين از لحظه به لحظه وضعيت تحصيلي فرزندانشان فراهم ميشود. همچنين با هوشمند كردن مدارس، مسوولان و مديران ارشد وزارت آموزش و پرورش با كليك كردن بر روي يك دكمه از رايانه خويش در اتاق يا در دورترين نقطه كشور ميتوانند از تمام فعاليتهاي مدارس سراسر كشور و وضعيت آني آنها مطلع شوند.
معلم نمونه كشور بيان كرد: استانهاي شركتكننده در اين نمايشگاه، خواستار برپايي چنين نمايشگاههايي در استان خويش هستند كه اميدوارم در آينده نزديك شاهد برگزاري آنها باشيم.
مسوول هماهنگي نخستين نمايشگاه هوشمندسازي مدارس در پايان از توليد كيف الكترونيكي در آينده خبر داد و گفت: در صورت توليد كيفهاي الكترونيكي با وزن بسيار كم، دانشآموزان ديگر مجبور نخواهند بود حجم بسيار زيادي از كتابهاي درسي را در طول هفته به دوش بكشند. همچنين با توليد اين كيف، دانشآموزان به منابع مكتوب بيشماري از طريق اينترنت دسترسي خواهند داشت.
نخستين نمايشگاه هوشمندسازي مدارس عصر امروز (16تيرماه) در سالن حجاب كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان به كار خود پايان خواهد داد.
نظر شما