کتابخانه تخصصی جنگ حوزه هنری در 3 ماه نخست امسال نزدیک به 800 عنوان کتاب فارسی، عربی و لاتین در زمینه موضوعی جنگ تحمیلی عراق عليه ايران، دفاع مقدس و برخی موضوعات وابسته به مجموعه خود افزوده است.\
وي اضافه كرد: اگرچه ما اعتقاد داریم که تهیه منابع باید روزآمد باشد و شایسته است، بلافاصله پس از نشر به کتابخانه برسد، اما بهدلیل مشکلاتی که در پخش و توزیع منابع منتشر شده جدید در سطح کشور وجود دارد، خرید از نمایشگاه فرصتی ویژه برای تمام کتابخانهها محسوب میشود.
محمدی تصريح كرد: امسال نیز همچون سالیان گذشته، کتابخانه تخصصی جنگ تعدادی از منابع خود را از نمایشگاه بیست و چهارم تهیه کرده است. در حالي كه موجودی کتابخانه از کتابهاي منتشر شده 2 سال 1389 و 1390، قبل از نمایشگاه حدود 400 عنوان بوده و در نمایشگاه و پس از آن حدود همین تعداد نیز به منابع این سالها اضافه شده است.
مدیر داخلی کتابخانه تخصصي جنگ، علاوه بر اين كه به روز نگهداشتن منابع کتابخانه را حاصل تلاش گروهی همکاران خود در شناسایی منابع طی یک سال گذشته و ارتباط مستمر با تولیدکنندگان آثار، ناشران و مراکز فروش در تهران یا شهرستانها میداند، تصريح كرد: در کنار کتابهای منتشر شده به زبان فارسی، نمایشگاه فرصتی برای تهیه منابع مورد نیاز کتابخانه به سایر زبانهاست که در اين حوزه نیز کتابخانه حدود 55 عنوان کتاب به زبانهاي انگلیسی و عربی از نمایشگاه 24 تهیه کرده است.
وی يادآور شد: همچنین در 3 ماهه اول سال جاری، بیش از 500 شماره نشریه تخصصی و اطلاعرسانی به بخش نشریات این کتابخانه تخصصي جنگ افزوده و ورود بیش از 200 عنوان لوح فشرده، گزارش، پوستر، آلبوم و سالنامه نیز در نرمافزار کتابخانه ثبت شدهاند.
نظر شما