شنبه ۴ تیر ۱۳۹۰ - ۱۶:۳۴
كتاب فعاليت‌هاي فرهنگي بانوي اول آذربايجان منتشر شد

كتابي درباره فعاليت‌هاي فرهنگي و هنري بانوي اول جمهوري آذربايجان به دو زبان عربي و انگليسي منتشر شد._

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا) به نقل از آذربايجان نيوز، كتاب «پيامي به نسل‌هاي آينده» درباره فعاليت‌هاي فرهنگي و هنري «مهربان علي اف» همسر رييس جمهور آذربايجان و بانوي اول اين كشور در فاصله سال هاي 1995 تا 2010 به دو زبان عربي و انگليسي در سوريه منتشر شد.

اين كتاب در حقيقت طرحي بود كه وزارت فرهنگ و جهانگردي آذربايجان آن را طراحي و اجرا نموده است.

نسخه عربي كتاب «پيامي به نسل‌هاي آينده» شامل موضوع‌هايي از قبيل همكاري فرهنگي با دولت‌هاي عضو سازمان كفنرانس اسلامي، مشاركت مهربان علي‌اف در نشست هاي دوجانبه با دولت هاي عرب و نقش او در توسعه همكاري هاي فرهنگي است.

هدف از انتشار اين كتاب، ارايه دستاوردهاي فرهنگي آذربايجان در جهان عرب است و «ابوالفاس قرايف» وزير فرهنگ آذربايجان مقدمه اين كتاب را در هر دو نسخه عربي و انگليسي نوشته است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها