منصور واعظي در گفت و گو با خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا) با بيان اين مطلب تصريح كرد: تحقق مطالعه مفيد موجب كمال وجودي انسان و تحكيم موقعيت وي ميشود. به عبارت ديگر مطالعه مفيد به تغيير و تحول در گرايش و رفتار شخص مطالعهكننده در مسير اهداف اسلام و انقلاب اسلامي ميانجامد.
وي با اشاره به تصويب سند نهضت مطالعه مفيد گفت: از جمله طرحهاي تعيين شده در اين سند ميتوان به نيازسنجي، توليد و حمايت از توليد منابع مطالعه مفيد براي ايرانيان، اختصاص ساعت مطالعه مفيد در برنامه هفتگي و درسي دانشآموزان و ارايه سيرهاي مطالعاتي مفيد براي دانشجويان اشاره كرد.
وي تصريح كرد: همچنين در اين سند تدوين و اجراي طرح اصلاح فرهنگ فارغالتحصيلي و تقويت فرهنگ عمومي براي كسب دانش در تمام عمر لحاظ شده است.
دبير كل نهاد كتابخانههاي عمومي از برنامهريزي براي برگزاري نمايشگاههاي فروش كتاب در تمام كتابخانههاي كشور خبر داد و افزود: يكي از طرحهاي اصلي سند نهضت مطالعه مفيد عضويت اقشار مختلف در كتابخانه با تثبيت نرخ رشد دو درصد افزايش، در هرسال است. همچنين طراحي و اجراي برنامه جامع محروميتزدايي كتاب و كتابخواني از مناطق محروم و روستايي در اين سند لحاظ شده است.
وي خاطرنشان كرد: براي تحقق طرح نهضت مطالعه مفيد در سراسر كشور، كميتههايي در استانها و شهرستانها تشكيل شده است. رياست اين كميتهها به عهده روساي انجمن كتابخانههاي عمومي استان و شهرستان (استاندار و فرماندار) است.
یکشنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۳:۳۱
نظر شما