دوشنبه ۱۶ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۷:۰۱
«شرورترين دختر مدرسه مبصر مي‌شود»

«شرورترين دختر مدرسه مبصر مي‌شود» داستان شرارت‌هاي «اليزابت» در مدرسه است. او عزمش را جزم كرده بود آنقدر شيطنت كند تا از مدرسه اخراجش كنند! حالا فرض كنيد اين دختر به عنوان مبصر كلاس انتخاب شود!

ايبنا نوجوان: «اليزابت» در يك خانه‌ي اشرافي زندگي مي‌كند و آنقدر نازپرورده است كه هيچ معلم سرخانه‌اي نمي‌تواند مدت زيادي با او سر كند. به همين دليل پدر و مادر اليزابت تصميم مي‌گيرند او را به مدرسه‌ي شبانه‌روزي «وایتلیف» بفرستند. 

اما اين دختر لجباز كه از رفتن به اين مدرسه عصباني است، تصميم گرفته آنقدر شيطنت كند تا مسؤولان مدرسه اخراجش كنند. او براي رسيدن به اين هدفش از هيچ كاري رويگردان نيست و هيچ يك از معلمان و دانش‌آموزان از شرارت‌هايش در امان نيستند. 

اين‌ها ماجراي «شرورترين دختر مدرسه» است كه با ترجمه‌ي «آبتين گلكار» در سال 1389 به چاپ ششم رسيد.

حال ادامه‌ي ماجراهاي «اليزابت» در مدرسه، به‌تازگي در كتاب «شرورترين دختر مدرسه مبصر مي‌شود» منتشر شده است: «الیزابت هیجان‌زده بود. تعطیلات طولاني تابستان تقریباً به پایان رسیده و زمان بازگشت به مدرسه نزدیک مي‌‌شد. مادر به الیزابت نگاه کرد و خندید: الیزابت، یادت مي‌‌آید که ترم قبل براي رفتن به مدرسه چه قشقرقي به راه انداختي؟ یادت هست مي‌‌گفتي آن‌قدر شرور و بي‌‌ادب خواهي بود که خیلي زود تو را به خانه خواهند فرستاد؟»

البته مدرسه‌ي «وايتليف» يك مدرسه‌ي معمولي نيست و شايد به همين دليل هم دختري مانند اليزابت به عنوان مبصر كلاس انتخاب مي‌شود: «الیزابت فکر کرد: شاید هنوز هم با این‌که مبصر شده‌ام کارهاي احمقانه بکنم؛ ولي عیبي ندارد، شانسم را امتحان خواهم کرد! ترم بعد به همه نشان خواهم داد...!»

«انيد بلايتون»، «شرورترين دختر مدرسه مبصر مي‌شود» را در 26 فصل نوشته است.
«بازگشت به وایتلیف»، «بچه‌ها مستقر مي‌‌شوند»، «الیزابت براي خود دشمن درست مي‌‌کند»، «در جلسه چه پیش آمد؟»، «حیله‌گری کاتلین»، «هفته‌اي که به صلح و آرامش گذشت»، «اليزابت دوباره به دردسر مي‌افتد»، «ماجرايي وحشتناك» و «يك حادثه‌ي فوق‌العاده» عنوان تعدادي از  فصل‌هاي اين كتاب هستند.

«شرورترين دختر مدرسه مبصر مي‌شود» را «آتوسا گلكار» ترجمه و انتشارات «وَنَوشه» آن را با قيمت 5500 تومان منتشر كرده است.

درباره‌ي «انيد بلايتون» (Enid Blyton) نويسنده‌ي اين كتاب هم بايد گفت او از نويسندگان محبوب ادبيات كودك و نوجوان انگلستان است كه در سال 1897 در لندن متولد شد.
او كه به مدت 5 سال معلم بود، ابتدا به بازنويسي قصه‌هاي فولكلور (عاميانه) پرداخت و سپس نگارش داستان‌هايش را شروع كرد.
«مدرسه‌ي سِنت كِلِر»، «مدرسه‌ي مالوروي»، «نادي»، «پنج رفيق» و «شرورترين دختر مدرسه» از محبوب‌ترين داستان‌هاي اين نويسنده به شمار مي‌روند. 

داستان‌هاي بلايتون تا كنون به 90 زبان ترجمه شده و نزديك به 600 ميليون نسخه از كتاب هايش به فروش رفته است.
اين نويسنده تا زمان مرگش در سال 1968، به طور متوسط 50 عنوان كتاب در سال منتشر كرده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها