به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، خواجهسروي با اشاره به اينكه وزارت علوم از اعضاي ستاد ارتحال امام خميني (ره) در كشور است، گفت: برنامهريزيهاي انجام شده براي سالگرد ارتحال امام خميني (ره) به صورت سراسري در دانشگاههاي دولتي، آزاد و دانشگاههاي تابعه وزارت بهداشت برگزار ميشود.
وي با بيان اينكه امام خميني (ره)، معمار و موسس انقلاب اسلامي با انديشههاي خود عامل تحول عظيم فرهنگي، سياسي، اجتماعي در ايران و ديگر كشورهاي اسلامي شدند، گفت: راه و روش امام (ره) چيزي جز بيدارسازي مردم ايران نبود، نوشتهها، آثار و انديشههاي امام خميني (ره) درباره مبارزه فرهنگي و جنگ نرم در تمام كشورهاي دنيا بازتاب پيدا كرده و در طول تاريخ نيز باقي خواهد ماند.
وي افزود: امام خميني (ره) در تمام حوزههاي مربوط به ملل مسلمان در قالب يك صاحبنظر، ايدهها و نظرات خود را بيان كردند. در سالهاي اخير دو تن از نويسندگان فلسطيني درباره مساله فلسطين و اهميت تشخيص ملاك حق از باطل كتابهايي نگاشتند، در حاليكه امام خميني (ره) پيش از انقلاب اسلامي ايران مطالب بسياري درباره فلسطين بيان كردند.
خواجهسروي، دانشگاهيان را مهمترين قشر مخاطب توصيههاي امام خميني (ره) در دستيابي به علم و فناوري معرفي كرد و گفت: دوشنبه(9 خرداد) مراسمي در حرم حضرت امام خميني (ره)، حسينيه جماران و دانشگاههاي كشور به منظور تجديد ميثاق با آرمانهاي امام خميني(ره) و پيروي از ولايتمداري اسلامي برگزار ميشود.
وي درباره ديگر برنامههاي سالگرد ارتحال امام(ره) در دانشگاهها گفت: برپايي كرسيهاي آزاد انديشي با موضوعات «امام و دانشگاه»، «انديشههاي امام خميني (ره)»، «آثار امام خميني (ره)» و «انتظارات امام خميني (ره) از دانشگاهها»، برپايي نمايشگاه كتاب، اسناد، عكس و فيلم با عنوان «از تولد تا رحلت امام (ره)» و برپايي شب شعرهايي با عنوان «امام خميني (ره) و انقلاب اسلامي» در دانشگاهها از جمله برنامههاي وزارت علوم در سالگرد ارتحال امام(ره) است.
معاون فرهنگي وزير علوم افزود: مراسم «شبي با قرآن كريم» نيز با ياد حضرت امام خميني (ره) در دانشگاههاي كشور برپا خواهد شد. همچنين ويژهنامه معاونت فرهنگي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري با محوريت جنگ نرم در ايام هفته بزرگداشت مقام امام خميني (ره) در دانشگاهها منتشر و توزيع ميشود.
وي با تاكيد بر برپايي مسابقات مقالهنويسي و كتابخواني از سيره، آثار و وصيتنامه حضرت امام (ره) در دانشگاههاي كشور افزود: همچنين مراسم هفتمين جشنواره سراسري نشريات دانشجويي نيز به مناسبت ولادت حضرت زهرا(س) و ولادت امام خميني (ره) فردا (3 خرداد) در دانشگاه شهيد بهشتي آغاز ميشود و تا پنجم خرداد ادامه مييابد.
خواجهسروي گفت: هفت هزار نشريه دانشجويي براي داوري به جشنواره ارسال شده است كه از اين ميان 200 نشريه براي ارايه در جشنواره انتخاب شدند.
وي افزود: در هفتمين دوره برپايي جشنواره نشريات دانشجويي 60 درصد نشريات رسيده به دبيرخانه مربوط به حوزههاي علمي و 40 درصد به حوزههاي فرهنگي، اجتماعي، سياسي و هنري اختصاص داشت.
وي در پايان عنوان كرد: بخش ويژه جشنواره نشريات دانشجويي براساس تاكيدات مقام معظم رهبري در حوزه جنگ نرم و آزاد انديشي است كه در اين حوزه نيز نشريات فعاليتهاي گستردهاي انجام دادند.
دوشنبه ۲ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۳:۰۸
نظر شما