یکشنبه ۱ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۰:۴۶
ديدگاه‌ حقيقي اسلام درباره زن

نگرش قرآن و متون مقدس به نقش زن، حاوي رهنمود‌هايي مهم و متفاوت از برداشت‌هايي است كه اديان آسماني و اسلام را تبعيض‌گر و مردگرا مي‌شمارند. كتاب «زن، سيماي زندگي در دين و اسطوره» اثر ابوالفضل خوش‌منش با نقد اين عقيده، ديدگاه‌هاي حقيقي اسلام را آشكار مي‌سازد./

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا) به نقل از روابط عمومي مركز پخش كتاب‌هاي علوم اسلامي و انساني پكتا، اسطوره‌هاي كهن و دفتر ادب ملل نيز آينه‌هاي مهمي براي بازتاب بخش‌هایی از نگرش‌هاي عنوان شده به شيوه و زبان خود محسوب مي‌شوند. در کتاب حاضر بررسي تطبيقي و تحليلي در اين زمينه انجام شده است. 

اين كتاب مي‌كوشد زن و سيماي او را در امر زايش و رويش انسان از ديدگاه قرآن كريم، متون مقدس و اسطوره‌هاي بشري بررسي كند. 

تأثير اسطوره بر ادبيات يك ملت روشن است و بررسي اسطوره‌هاي يك ملت، بدون توجه به ادبيات قوم امكان‌پذير نيست. از همين رو، اين كتاب ورودي به وادي ادب نيز خواهد داشت. 

مولف اين اثر قصد دارد با استناد به برخي ترجمه‌هاي قرآني و  تفاسير به ويژه تفسير الميزان، حقيقت پژوهش خود را در هفت فصل تبيين كند. سخن از زن، خوانش تطبيقي، آيينه آيين‌ها، بيان سوره‌ها، سخن اسطوره‌ها، آيينه ادب و آيينه زبان، فصول اين كتابند.
 
چاپ نخست كتاب «زن، سيماي زندگي در دين و اسطوره» در شمارگان 2000 نسخه، 296 صفحه و بهاي 45000 ريال از سوي انتشارات دانشگاه اديان و مذاهب توليد و توسط مركز پخش كتب انساني و اسلامي «پكتا» روانه بازار نشر شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها