به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، در اين كتاب اطلاعات ناشران، كاغذفروشها، ليتوگرافان، چاپخانهها، صحافيها، كتابفروشيها، مراكز پخش، تصويرگران، طراحان گرافيك، ناشران الكترونيك، نمايندگان ناشران خارجي و تشكلهاي صنفي نشر گنجانده شده است.
كتاب حاضر در بردارنده 13 هزار ركود اطلاعاتي درباره دستاندركاران حوزههاي مختلف نشر است. اين اطلاعات شامل چهار هزار و 327 ناشر، 291 كاغذفروشي، 318 ليتوگرافي، دو هزار و 282 چاپخانه، 612 صحافي، سه هزار و 914 كتابفروشي، 123 مركز پخش، 201 تصويرگر، 321 طراح و گرافيك، 216 ناشر الكترونيك، 23 نماينده ناشران خارجي و 50 انجمن و تشكل صنفي است.
اين اطلاعات به همراه ساير بانكهاي اطلاعاتي به صورت الكترونيكي و در قالب لوح فشرده، همچنين برخي از صنفها به صورت آنلاين در پايگاه اينترنتي موسسه به نشاني www.ketab.ir نيز عرضه شده است.
اين كتاب در راستاي همسو كردن فعاليتها و خدمات خانه كتاب با توسعه پايدار كشور، همچنين استفاده از فناوري اطلاعات و ارتباطات در خدمات و فعاليتهاي خويش منتشر ميشود.
در اين كتاب ابتدا اطلاعات 12 گروه از اصناف اين حوزه، سپس نام استان، شهر و واحد صنفي به ترتيب ارايه شده است.
مرجع نشر ايران براي نخستينبار در سال 1375 با عنوان «راهنماي ناشران» منتشر شد و از سال 1380 با عنوان «راهنماي ناشران و كتابفروشان كشور» از سوي خانه كتاب منتشر ميشود.
شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۳:۴۲
نظر شما