شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۳:۴۲
ويرايش جديد مرجع نشر ايران منتشر شد

ويرايش جديد «مرجع نشر ايران» دربردارنده اطلاعات 11 رسته از فعالان حوزه‌هاي مختلف چاپ و نشر منتشر شد. در اين نسخه، بخش جديدي شامل فهرست «تشكل‌هاي صنفي حوزه نشر» به مجموعه افزوده‌ و مجموعه‌اي از مصوبات و آيين‌نامه‌هاي حوزه نشر ارايه شده است.

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، در اين كتاب اطلاعات ناشران، كاغذفروش‌ها، ليتوگرافان، چاپخانه‌ها، صحافي‌ها، كتاب‌فروشي‌ها، مراكز پخش، تصويرگران، طراحان گرافيك، ناشران الكترونيك، نمايندگان ناشران خارجي و تشكل‌هاي صنفي نشر گنجانده شده است.

كتاب حاضر در بردارنده 13 هزار ركود اطلاعاتي درباره دست‌اندركاران حوزه‌هاي مختلف نشر است. اين اطلاعات شامل چهار هزار و 327 ناشر، 291 كاغذفروشي، 318 ليتوگرافي، دو هزار و 282 چاپخانه‌، 612 صحافي، سه هزار و 914 كتابفروشي، 123 مركز پخش، 201 تصويرگر، 321 طراح و گرافيك، 216 ناشر الكترونيك، 23 نماينده ناشران خارجي و 50 انجمن و تشكل صنفي است.

اين اطلاعات به همراه ساير بانك‌هاي اطلاعاتي به صورت الكترونيكي و در قالب لوح فشرده، همچنين برخي از صنف‌ها به صورت آنلاين در پايگاه اينترنتي موسسه به نشاني www.ketab.ir نيز عرضه شده است.

اين كتاب در راستاي همسو كردن فعاليت‌ها و خدمات خانه كتاب با توسعه پايدار كشور، همچنين استفاده از فناوري‌ اطلاعات و ارتباطات در خدمات و فعاليت‌هاي خويش منتشر مي‌شود.

در اين كتاب ابتدا اطلاعات 12 گروه از اصناف اين حوزه، سپس نام استان، شهر و واحد صنفي به ترتيب ارايه شده است.

مرجع نشر ايران براي نخستين‌بار در سال 1375 با عنوان «راهنماي ناشران» منتشر شد و از سال 1380 با عنوان «راهنماي ناشران و كتابفروشان كشور» از سوي خانه كتاب منتشر مي‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها