شنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۵:۳۴
تمرکز غرفه سوییس بر صدمین سال تولد «مکس فریش» در نمایشگاه کتاب تهران

کشور سوییس امسال در آستانه صدمین سال تولد «مکس فریش» نویسنده نامدار این کشور با تمرکز بر آثار این نویسنده دربيست و چهارمين نمایشگاه بين المللي کتاب تهران حضور یافته است./

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) ،با توجه به پیش رو بودن 15 می (25 اردیبهشت) 2011 که مصادف با صدمین سال تولد «مکس فریش» است، در بخش مربوط به مکس فریش تعداد قابل ملاحظه ای از آثار این نویسنده که در انتشارات سورکمپ منتشر شده اند به چشم می خورند. «نام من فریش است»، «مجموعه داستان ها . دفترچه خاطرات»، «دفتر خاطرات 1946-1949» ، «طرح هایی برای سومین دفترچه خاطرات»، «پاسخی از سکوت»، «انسان در هولوزن ظاهر می شود» و «مربع سیاه» از جمله این آثارند. 

«مکس فریش» 15 می 1911 در زوریخ متولد شد و 4 آوریل 1991 در «ابندا» چشم از جهان فرو بست. او در دانشگاه زوریخ ادبیات آلمانی خواند و در سال ۱۹۳۴ نخستین رمانش را به نام «یورگ شاین‌بارت، سفر تابستانی سرنوشت‌ساز» نوشت. پس از انتشار دومین رمانش «پاسخی از سکوت» تصمیم گرفت نویسندگی را رها کند و معمار شود، اما پس از دریافت جایزه «کنراد فردیناند مایر» دوباره نویسندگی را از سر گرفت. در ۱۹۵۴ «اشتیلر» را منتشر کرد و با این کار در عالم ادبیات مشهور شد. نمایشنامه هایی چون «آندورا» و رمان های «هوموفابر» و «گیرم نام من گانتن باین است» از دیگر آثار مشهور این نویسنده اند. 

بخش دیگر غرفه سوییس را کتاب های کودکان تشکیل می دهند که در آن آثاری چون «قصه ها و افسانه های سوییس» و «سفر به جزیره کوگل» برای رده سنی کودک و نوجوان عرضه شده اند.
 
در بخش کتاب های داستانی بزرگسالان آثاری به زبان های فرانسه و آلمانی دیده می شوند. رمان های «لئون و لوییس» نوشته «الکس کاپوس»، «سمفونی مرگ» ، «شکسپیر یک رمان در اشعار» اثر «آرمین سنسر» و آثاری از «فرانسیسکو سیسلی» و «آلبرت کوهن» از آثار عرضه شده در این بخش است. «ژاک شسه» ، «آگوستا کریستف»، «ژانینه ماسارد» ، «اریک ماسری» و «پاسکاله کرامر» از جمله نویسندگان فرانسوی زبانی اند که آثارشان در این بخش قابل دسترسی اند. 

در بخش کتاب های معماری نیز عناوین آلمانی زبان و عناوین انگلیسی زبان به چشم می خورند. کتاب هایی چون «طراحی جهانی»، « مواد طراحی»، «دانشگاه هومبولت برلین، مرکز یاکوب و ویلهلم گریم» ، «128 رنگ» و «در باغ اصفهان – معماری اسلانی قرن 16 تا 18» منتشر شده در انتشارات «ورنر بلاسر» از آثار این قسمت اند. 

از دیگر عناوین به نمایش درآمده در غرفه سوییس می توان به کتاب های «زندگی، نظرات» اثر «ینس اشتاینر» ، «زیرزمین یک کلمه کم دارد» اثر «پاتریک جان»، «آقای آدامسون» نوشته «اورس ویدمر» ، «هرمان هسه ، امی هنینگ و هوگو بال – و برای همیشه دوست شما باقی می ماند» اثر «اولین هایلر» «راجر فدرر- سوپر استار» اثر «راجر یاونین» ، «روح در کوه» نوشته «تیم کرون» و «ژاکوب تصمیم می گیرد دوست داشته باشد» اثر «کاتالین دوریان فلورسکو» اشاره کرد.
 
امسال آثار 15 ناشر سوییسی در بيست و چهارمين نمایشگاه بين المللي كتاب تهران عرضه شده اند که «هوبر»، «لیمات» و «بیگلر» از جمله آن هاهستند. 

بيست و چهارمين نمايشگاه بين المللي كتاب تهران تا 24 ارديبهشت در مصلاي امام خميني(ره) برپاست.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها