به گزارش خبرگزاري كتاب ياران (ايبنا) به نقل از روابط عمومي پايگاه استنادي علوم جهان اسلام، در اين بازديد که با حضور رييس دانشگاه علوم پزشکی شيراز، معاون تحقيقات و فناوری و مدير امور پژوهشی صورت گرفت، دکتر جعفر مهراد، رييس مرکز منطقهای اطلاع رسانی علوم و فناوری و سرپرست پايگاه استنادی علوم جهان اسلام ضمن تشريح توانايیها، ظرفيتها و منابع اطلاعاتی RICEST و ISC پيشنهاد ارايه خدمات اطلاعاتی به جامعه علمی دانشگاه علوم پزشکی را از طريق ايجاد دفتر نمايندگی مرکز منطقهای در آن دانشگاه ارايه كرد که با استقبال مواجه شد.
از ديگر امکاناتی که مرکز منطقهای به اين دانشگاه ارايه خواهد کرد انجام تحليلهای مختلف علم سنجی با استفاده از نظامهای استنادی معتبر چون تامسون رويترز (ISI) اسکوپوس و ISC است که ضمن مشخص كردن نقاط ضعف و قوت گروههای علمی در دانشگاه علوم پزشکی، راهکارهای ارتقای وضعيت اين دانشگاه در رتبه بندیهای ملی و بينالمللی ارايه خواهد شد.
برگزاری کارگاههای آموزش برای اعضای هيات علمی دانشگاه علوم پزشکی شيراز و مشارکت در برگزاری سمينارهای علمی و پژوهشهای مشترک از ديگر توافقات حاصل شده در اين ديدار بود.
در نهايت هيات دانشگاه علوم پزشکی با بازديد از ساختمان تازه تاسيس مرکز از امکانات و زيرساختهای پيشرفته موجود اظهار مسرت كردند و خواستار بهرهگيری از خدمات اطلاعاتی به صورت حضوری و از راه دور شدند.
مقرر شد اين نشستها به صورت مرتب ادامه يابد و راهکارهای اجرايی کردن توافقات انجام شده ارايه شود.
چهارشنبه ۷ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۰:۱۰
نظر شما