موسوي در گفتوگو با خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا) با اشاره به اينكه كتاب «بيماريهاي قلب و عروق» چكيدهاي از تشخيص، فيزيوپاتولوژي و درمان بيماريهاي قلب و عروق را به مخاطب ارايه ميدهد، افزود: اين كتاب، مرجع درسي ويژه دانشجويان رشته پزشكي و افرادي است كه خود را براي امتحانات دستياري آماده ميكنند.
موسوي با تاكيد بر اينكه ويرايش پيشين اين كتاب توسط دكتر انوش دهنادي مقدم ترجمه شده بود، يادآور شد: اين كتاب در قالب مجموعه كتابهاي «سسيل» منتشر شده كه هر چهار سال يكبار توسط مولفان آمريكايي ويرايش ميشود و ويراست جديد كتاب مربوط به سال 2010 است.
اين استاديار دانشگاه آزاد اسلامي خلاصه و ساده بودن مباحث كتاب را از جمله ويژگيهاي اين اثر دانست و افزود: كتاب علاوه بر خلاصه بودن، مفاهيم كاملي در حوزه بيماريهاي قلبي و عروقي از جمله نارسايي قلبي و كارديوميوپاتي، مادرزادي قلب، بيماريهاي اكتسابي دريچههاي قلب و عروق كرونر را شرح داده است.
موسوي با اشاره به اينكه راهكارهاي پيشگيري و درمان بيماريهاي مختلف قلبي و عروقي در اين اثر تشريح شده است، توضيح داد: مولفان اين كتاب متعدد و هر بخش از آن توسط فرد خاصي نگاشته شده است.
موسوي در پاسخ به اين سوال كه چرا در تشريح مباحث بيماريهاي انسان كتاب تاليفي در دانشگاه تدريس نميشود و اكثر كتابها ترجمه است، توضيح داد: تاكنون كتابهاي زيادي در حوزه بيماريها و انواع مباحث پزشكي در كشور توسط اساتيد و اعضاي هيات علمي دانشگاهها تاليف شده اما به دليل اينكه اساتيد صرفا به جمعآوري منابع ديگر كتابها پرداختهاند و در اين حوزه درسنامهاي تدوين نشده، كتابهاي خارجي در دانشگاه تدريس ميشود.
چندي پيش نيز كتابي با عنوان «اورژانسهاي داخلي» از موسوي به چاپ دوم رسيد.
«بيماريهاي قلب و عروق» اثر توماس ئيآندرئولي، ايورجي بنجامين، رابرت سي گريگز و ادوارد جيوينگ است و موسوي آن را ترجمه و از سوي انتشارات تيمورزاده منتشر كرده است.
یکشنبه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۳:۳۶
نظرات