پنجشنبه ۱ آبان ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۶
ارمغان رضوی در روزهای کرونایی

کتابخانه آستان قدس رضوی در راستای دسترس‌پذیری منابع دیجیتال برای پژوهشگران سرتاسر کشور، از ابتدای شیوع ویروس کرونا، 12 ایستگاه جدید مطالعه دیجیتال را در کتابخانه‌ها و مراکز اطلاع‌رسانی کشور راه‌اندازی کرد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، کتابخانه آستان قدس رضوی از ابتدای شیوع ویروس کرونا، 12 ایستگاه جدید مطالعه دیجیتال را در کتابخانه‌ها و مراکز اطلاع‌رسانی کشور راه‌اندازی کرد. با این رقم، تعداد ایستگاه‌های مطالعه دیجیتال ایجاد شده در کشور به 42 پایگاه رسید.

مهدی کریمی؛ مسئول امور سازماندهی و توسعه منابع دیجیتال سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی با اشاره به این خبر، گفت: در راستای دسترسی راحت‌تر پژوهشگران به منابع دیجیتال، از ابتدای شیوع ویروس کرونا با حضور کارشناسی در کتابخانه‌ها و مراکز مطالعاتی مختلف، 12 ایستگاه جدید مطالعه دیجیتال درکتابخانه‌ها و مراکز اطلاع‌رسانی کشور راه‌اندازی شد که تعداد ایستگاه‌های دیجیتال را به 42 عدد رساند.

وی ادامه داد: کتابخانه‌های آستان مبارک حضرت حسین‌بن موسی الکاظم (ع) در طبس، کتابخانه امام رضا (ع) محمدآباد، کتابخانه امام رضا (ع) گناباد، کتابخانه آیت‌الله شهید مدرس (ره) در کاشمر و کتابخانه حضرت امیرالمؤمنین (ع) مشهد، موسسه بیت‌المهدی (عج)، مسجد امام جواد (ع)، کتابخانه مرکز آموزشی فرزانگان و مرکز نیکوکاری توانیابان، ازجمله مراکزی هستند که از این امکان بهره‌مند شدند.

کریمی اظهار کرد: یکی از مهمترین برنامه‌های سازمان کتابخانه‌های آستان قدس رضوی، ایجاد ایستگاه‌های مطالعه دیجیتال در مناطق محرومی است که از ظرفیت ایجاد این امکان برخوردار باشند.

مسئول امور سازماندهی و توسعه منابع دیجیتال سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی، افزود: با راه‌اندازی ایستگاه مطالعه دیجیتال در این کتابخانه‌ها، امکان بهره‌مندی از بیش از یکصد هزار کتاب و مقاله به‌صورت محلی در هر ایستگاه از طریق بیش از 250 سامانه نرم‌افزاری همچون جامع التفاسیر، جامع الاحادیث، مکتبه الشامله، کتابخانه اهل‌البیت علیهم‌السلام و ... فراهم شده است.

وی گفت: همچنین دسترسی به بیش از 10 پایگاه علمی و پژوهشی ملی همچون نورمگز، نورلایب، سیویلیکا، ایران‌نمایه و ... و 2 هزار پایگاه علمی و پژوهشی بین‌المللی همچون ساینس دایرکت، اشپرینگر، امرالد و ... با امکان بازیابی بیش از یکصد میلیون منبع دیجیتال در این ایستگاه‌ها فراهم شد.

کریمی در پایان تصریح کرد: از دیگر امکانات ارائه‌ شده در این ایستگاه‌ها، دسترسی به برخی از پایگاه‌های محدود کتابخانه دیجیتال آستان قدس رضوی همچون پایگاه‌های کتاب‌های چاپی، کتاب‌های الکترونیکی، مقالات الکترونیکی، پایان‌نامه‌ها و ... به‌صورت تمام‌متن است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها