رئیس اتحادیه چاپخانه‌داران تهران در گفت‌وگو با ایبنا خبر داد؛

چگونگی حمایت از تولیدکنندگان مواد اولیه صنعت چاپ بررسی می‌شود

نشست هم‌اندیشی با موضوع مشکلات و چگونگی حمایت از تولیدکنندگان مواد اولیه صنعت چاپ با حضور مدیرکل دفتر چاپ و نشر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می‌شود.
چگونگی حمایت از تولیدکنندگان مواد اولیه صنعت چاپ بررسی می‌شود
احمد ابوالحسنی، رئیس اتحادیه چاپخانه‌داران تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران‌(ایبنا)، با اشاره به مشکلات تولیدکنندگان مواد اولیه صنعت چاپ، گفت: بر مبنای فرمایشات مقام معظم رهبری درباره لزوم حمایت از تولید، چهارشنبه این هفته نشست هم‌اندیشی با موضوع «مشکلات و چگونگی حمایت از تولیدکنندگان مواد اولیه صنعت چاپ» با حضور علی‌اکبر ابراهیمی، مدیرکل دفتر چاپ و نشر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در محل اتحادیه چاپخانه داران تشکیل می‌شود.
 
وی افزود: در این نشست جمعی از تولیدکنندگان بخش‌های مواد اولیه صنعت چاپ و پیشکسوتان صنعت چاپ حضور دارند و مشکلات خود را طرح می‌کنند.
 
ابوالحسنی با بیان اینکه پیش از این هم جلسه‌ای با حضور واردکنندگان مواد اولیه صنعت چاپ برگزار شده بود، عنوان کرد: یکی از مشکلات و چالش‌های جدی فعالان صنعت چاپ در کشور امروز تامین مواد اولیه مرغوب و مناسب است و برای پاسخ به این نیاز، نشست را برگزار و به دنبال راهکارهایی برای حل مشکلات هستیم.
 
وی تاکید کرد: امیدواریم بتوانیم مشکل تامین مواد اولیه را برای صنف هموار کنیم. تاکید ما بر استفاده از مواد اولیه تولید داخل و هموار شدن مسیر فعالیت آن‌‌ها است.
 
حضور چاپخانه‌داران در اکسپو
ابوالحسنی در بخش دیگر صحبت‌های خود از اعزام فعالان صنعت چاپ ایران  به نمایشگاه اکسپو خبر داد و گفت: قرار است، در دو بازه زمانی 25 آذر و 19 دی جمعی از فعالان علاقه‌مند صنعت چاپ در قالب هیات تجاری صنعت چاپ ایران در این نمایشگاه حضور داشته باشند.
 
وی ادامه داد: این نمایشگاه فرصت خوبی برای ایجاد ارتباط و تعامل با فعالان اقتصادی کشورهای مختلف در صنعت چاپ است و باید از این فرصت بیشترین بهره را ببریم.
 
ابوالحسنی درباره برنامه‌هایی که برای هیات تجاری صنعت چاپ ایران پیش‌بینی شده است، گفت: مذاکره با کشورهای همسایه و کشورهایی متقاضی دریافت خدمات صنعت چاپ، یکی از اهداف حضور در اکسپو است، از سوی دیگر انتقال دانش و تکنولوژی کشورهای پیشرفته و موفق در صنعت چاپ و بسته‌بندی از دیگر اهداف حضور این هیات تجاری است.
 
وی با بیان اینکه فراهم‌سازی شرایط صادرات محصولات چاپی به خارج از کشور را در این رویداد دنبال می‌کنیم، عنوان کرد: با توجه به اینکه بخش عمده مواد اولیه صنعت چاپ ایران وارداتی است،‌ در تلاشیم بتوانیم برای واردات این مواد با تولیدکنندگان و واسطه‌های این حوزه نیز ارتباط و تعامل داشته باشیم.
 
به گفته ابوالحسنی، امیدواریم بتوانیم با توجه به فعالیت شرکت‌های پتروشیمی در ایران و پایین بودن قیمت مواد اولیه، مذاکراتی را نیز با شرکت‌های خارجی داشته باشیم تا با سرمایه‌گذاری در کشور، شرایط مناسبی را برای فعالیت در حوزه تولید مواد اولیه چاپ و بسته‌بندی ایجاد کنیم.
کد مطلب : ۳۱۳۷۶۳
https://www.ibna.ir/vdcaienee49n601.k5k4.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

نمایشگاه کتاب 1402