شنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۱
رئیس اتحادیه چاپخانه‌داران خواستار توقف صدور بی‌رویه مجوزها شد

رئیس اتحادیه چاپخانه‌داران با ارسال نامه‌ای به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، خواستار توقف صدور بی‌رویه جواز تاسیس چاپخانه در کشور شد.

احمد ابوالحسنی، رئیس اتحادیه چاپخانه‌داران در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، از ارسال نامه به سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خبر داد و گفت: در این نامه با اشاره به اینکه امروز یکی از مشکلات بزرگ صنعت چاپ کشور، صدور بی‌رویه مجوز تاسیس است، نکاتی را بیان کردم زیرا صدور پروانه تاسیس در پی دستورالعملی که در تاریخ نهم مرداد ماه سال ۹۸ به تصویب و تایید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی رسیده است، انجام می‌شود.
 
وی افزود: در این نامه نسبت به تبعات این صدور مجوزها نکاتی بیان شده و گفته‌ایم که بعضی از بندهای آن دارای ایرادات اساسی بوده و بدون جلب نظر کارشناسی از این اتحادیه و صاحب‌نظران این صنعت تنظیم شده است.
 
ابوالحسنی با بیان اینکه ما نظرات کارشناسی خود را به اداره کل فرهنگ و ارشاد استان تهران ارسال کرد‌ه‌ایم، یادآور شد: با وجود پیگیری‌های متمادی تاکنون هیچ ترتیب اثری به نظرات کارشناسان اتحادیه داده نشده است و به همین دلیل به صورت مستقیم نامه‌ای به وزیر ارشاد نوشتیم تا ترتیب اثر داده شود.
 
در این نامه خطاب به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی آمده است:

«همان گونه که مستحضرید یکی از مهم‌ترین گام‌ها برای پیشرفت کشور‌ها توسعه صنعت چاپ می‌باشد و با توجه به اینکه چاپ، صنعتی مادر و تکمیل‌کننده حلقه تولید است؛ بنابراین حمایت از آن زمینه‌ساز توسعه فرهنگی و اقتصادی کشور قلمداد می‌شود.
 
 در طول ده سال اخیر صنعت چاپ کشور به مدد حمایت مدیران سخت‌کوش آن چنان تحولاتی را پذیرا شده که در طول ۳۰ سال شاهد نبوده است.
 
سخن روشن‌تر اینکه در یک بازه زمانی ۱۰ ساله بیش از یک دوره زمانی ۳۰ ساله تحول و نوسازی در این صنعت روی داده است و با این روند می‌توان دریافت که در طول دهه‌های آینده چه تحولات بزرگ دیگری نیز رخ خواهد داد.
 
با توجه به موارد فوق، در حال حاضر یکی از مشکلات بزرگ صنعت چاپ کشور صدور بی‌رویه مجوز تاسیس چاپخانه بر اساس دستورالعمل جدیدی که در تاریخ نهم مرداد ماه ۱۳۹۸ به تصویب و تایید جنابعالی رسیده است، می‌باشد که بعضی از بندهای آن دارای ایرادات اساسی بوده و بدون جلب نظر کارشناسی از این اتحادیه و صاحب‌نظران این صنعت تنظیم و پس از تصویب وزیر محترم توسط دفتر امور چاپ و ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان‌ها به اتحادیه‌های صنفی سراسر کشور ابلاغ شده است.
 
از این رو اتحادیه چاپخانه داران، پس از ابلاغ  دستورالعمل مذکور، با تشکیل جلسات کارشناسی و همفکری با خبرگان صنعت چاپ طی نامه‌ای به اداره کل ارشاد استان تهران، نظرات خود را اعلام می‌کند که متاسفانه با وجود پیگیری‌های متمادی تاکنون هیچ ترتیب اثری به نظرات کارشناسان اتحادیه داده نشده است.
 
لذا با توجه به اعتراضات همکاران عضو اتحادیه و برگزاری جلسات حضوری با آقای دکتر جوادی و دکتر کاراندیش مدیرکل حقوقی این وزارتخانه مقرر گردید مجددا نظرات کارشناسی این اتحادیه بر اساس بند ۸ دستورالعمل به جنابعالی منعکس شود تا با دستور حضرتعالی مورد بررسی دوباره کارشناسی قرار گیرد.»
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها