پرونده نمایشگاه سیوچهارم هم به پایان رسید، در این نمایشگاه رویدادهای بسیاری برگزار شد که بخشی از این رویدادها به حوزه تاریخ و سیاست اختصاص داشت. در این گزارش به مهمترین گزارشهایی که در نمایشگاه بینالمللی کتاب برپا شد، اشاره شده است.
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، چهارشنبه 20 اردیبهشتماه سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران افتتاح شد؛ نمایشگاهی که ناشران در دو بخش مجازی و فیزیکی طی سی روز تازههای نشر ایران را عرضه کردند. در این رویداد فرهنگی، مولفان، محققان و پژوهشگران بسیاری گردهم آمدند تا در این جشن فرهنگی از کتاب بگویند. در این میان اهالی تاریخ و سیاست نیز به سهم خود از مهمترین رویدادهایی که در دل کتابها جا گرفته بود، سخن گفتند.
همچنین کتابهای سیاسی و تاریخی زیادی در دایره بررسی و نقد قرار گرفتند و از جمله بعضی از خاطرات سیاسی رصد شدند و البته برگزیده جایزه جلال در بخش مستندنگاری هم زیر ذرهبین نقد رفت و از ویژگیها و بعضی کاستیهای آن صحبت شد. هر چند ویژگیهای «سازمان سیاسی بهائیت» بر کاستی آن میچربید.
مهمان ویژه نمایشگاه کشور تاجیکستان بود که درباره فرهنگ و آثار این مهمان نیز نشستهایی برگزار شد که نیم نگاهی به تاریخ و فرهنگ مشترک ایران و تاجیکستان داشت.
در این گزارش بخشی از رویدادهای فرهنگی در زمینه تاریخ و سیاست آمده است تا علاقهمندان به این حوزه دریابند در شلوغی نمایشگاه کتاب چه نشستهایی برگزار شد و چه موضوعهایی توانست در نمایشگاه کتاب 1402 بررسی شود.
نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران به پایان رسید و در این میان آنچه بر جای ماند علاوه بر خرید کتاب، دغدغه اهل فرهنگ بود که در نمایشگاه به صورت برنامههای بررسی و نقد و رونمایی کتاب برگزار شد. یکی از ویژگیهای برگزاری این نشستهای فرهنگی دیدار مولفان، محققان و تاریخنگاران با مخاطبان است و بررسی آثارشان که کمک میکند در آینده با نگاه و قلم بهتری تاریخ را روایت کنند و از رویدادهای سیاسی بیشتر بگویند. ضمن اینکه برگزاری همین برنامهها به مخاطبان تاریخ و سیاست کمک میکند تا چه کتابهایی را خریداری کنند.
سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با شعار «آینده خواندنی است» ۲۰ تا ۳۰ اردیبهشتماه در مصلای امام خمینی(ره) برگزار شد.