چهارشنبه ۶ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰
ژن ایرانی

دکتر داریوش فرهود به‌طور هم‌زمان در دو رشته پزشکی و ژنتیک تحصیل کرد و پس از بازگشت به ایران نسبت به معرفی و راه‌اندازی علم ژنتیک اهتمام ورزید.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، پاسداشت یاد و نام بزرگان و مفاخر کشور راهی است برای الگوسازی؛ راهی که کمک می‌‏کند جوانان با زیست علمی و شخصی این عزیزان آشنا شوند و با الگوگیری، راه پُرتلاش و پُرافتخار آن‌ها را ادامه دهند. بنیاد ملی نخبگان از چند سال قبل اقدام به برگزاری مراسم تکریم از نخبگان و مفاخر معاصر ایران‏ زمین در سراسر کشور کرده است که گزارش آن در بولتنی به نام «طواف شمع» و نشریه‌‌ای به نام «هنرنامه» منتشر شده است. بازخوردهای این اتفاق مبارک باعث شد تا خبرگزاری کتاب ایران با همکاری بنیاد ملی نخبگان تصمیم به درج برشی از زندگی شخصی و حرفه‌‏ای این بزرگان زیرِ نام «قاب روایت» کند. این مجموعه به قلم «محسن شاه‌رضایی» نوشته شده و تقدیم به خوانندگان خبرگزاری کتاب ایران می‏‌شود.
 
متن این شماره قاب روایت به شرح زیر است:
پس از گرفتن دیپلم، به آلمان رفت تا در دانشگاه‌های آنجا پزشکی بخواند. جوان بود و پر از انگیزه برای فراگیری علم.
حین تحصیل به‌طور اتفاقی با شاخه‌ای از علم آشنا شد که تا آن روز برایش ناشناخته بود. او در مرکز انسان‌شناسی دانشگاه، گروهی از اساتید و دانشجویان را دید که در حال مطالعه خواص ژنتیکی یکی از طوایف ایرانی هستند. حس کنجکاوی علمی همراه با عشقی که مرد جوان به کشورش داشت، او را به‌سمت فراگیری علم نوپای ژنتیک هدایت کرد.

بدین ‌ترتیب دکتر داریوش فرهود به‌طور هم‌زمان در دو رشته پزشکی و ژنتیک تحصیل کرد و پس از بازگشت به ایران نسبت به معرفی و راه‌اندازی علم ژنتیک اهتمام ورزید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها