یکشنبه ۲ فروردین ۱۳۸۸ - ۰۸:۰۰
«چاي» از آغاز تاكنون

كتاب «چاي» گردآوري، ترجمه و اقتباس علي‌محمد بيداروند از سوي انتشارات مرسل كاشان به زودي منتشر مي‌شود./

مدير مسوول انتشارات مرسل كاشان ضمن اعلام اين خبر، گفت: اين كتاب درباره تاريخچه انواع چاي و خواص آن، آداب چاي در چين، ژاپن و تشريفات چاي عصرانه در مناطق مختلف دنياست.

حسينعلي پورمدني با بيان اين‌كه «اين كتاب همراه با تصاوير مختلف از چاي و مراسم چاي‌نوشي است» عنوان كرد: اين نوشتار شش فصل دارد كه فصل اول آن درباره تاريخچه پيدايش چاي، افسانه‌ها و داستان‌ها درباره نحوه كشف چاي و انواع چاي‌ است.

وي افزود: فصل دوم اين كتاب نيز به معرفي انواع معروف چاي خشك، مراحل تهيه چاي خشك و انواع چاي‌ اعم از سياه، سبز، زرد پرداخته است.

وي درباره مباحث ديگر فصل‌هاي كتاب گفت: نحوه درجه‌بندي و نگه‌داري انواع چاي، نحوه دم‌كرن و هنر دم‌كردن چاي با كيفيت، انواع ظروف چاي موجود در جهان و مراسم چاي نوشيدن در نقاط مختلف دنيا مانند چين از ديگر مباحث كتابند.

پورمدني درباره قسمت پاياني كتاب گفت: در اين قسمت، كلمات و ضرب‌المثل‌هاي معروف دنيا درباره چاي و قيمت آن گردآوري و تفسير شده و خرافات‌ و اوهام مختلف مربوط به چاي در ميان ملل گوناگون به رشته تحرير درآمده است.

كتاب «چاي» در شمارگان 2000 نسخه، 150 صفحه و بهاي 35000ريال به زودي از سوي انتشارات مرسل كاشان منتشر شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط