رئیس سازمان برنامه و بودجه کل کشور از اختصاص رقمی ویژه برای پیشگیری از افزایش قیمت کتابهای درسی خبر داد و گفت: کتابهای درسی برای سال تحصیلی آینده بیشتر از ۲۵ درصد افزایش قیمت نخواهد داشت.
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، داود منظور، رئیس سازمان برنامه و بودجه کل کشور، یکی از اقدامات صورت گرفته از جانب سازمان برنامه و بودجه برای جلوگیری از افزایش قیمت کتابهای درسی را اختصاص رقمی برای جلوگیری از افزایش قیمت کتابهای درسی برشمرد و توضیح داد: طی دو هفته گذشته رقمی معادل 450 میلیارد تومان برای جلوگیری از افزایش قیمت کتابهای درسی، مازاد بر ارقام قبلی به این حوزه اختصاص داده شد تا قیمت کتابهای درسی در سال 1402 بیشتر از 25 درصد افزایش قیمت نداشته باشد.
به گزارش ایبنا به نقل از خبرگزاری خانه ملت، رئیس سازمان برنامه و بودجه کل کشور با اشاره به افزایش هزینههای چاپ و توزیع کتابهای درسی در سال گذشته، افزود: این اقدام با هدف تاکید رئیسجمهور بود و در عین حال برای مناطقی مانند سیستان و بلوچستان کتابهای درسی به صورت رایگان توزیع شود.