به پاس ترویج و توسعه فرهنگ نماز؛ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی ایلام تقدیر کرد.
وزیر ارشاد از مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام تقدیر کرد
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران  (ایبنا) در ایلام، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اهدای لوح تقدیری از تلاش‌های علی هوشمند، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام در راستای ترویج و توسعه فرهنگ نماز قدردانی به عمل آورد.

در بخشی از متن این لوح آمده است: نماز اظهار بندگی و سرود رهایی انسان است. بی‌تردید گسترش فرهنگ قدسی نماز و نیایش در جهان پرآشوب امروز، نغمه رستگاری و زمزمه زیبای صلح و صفای معنوی را به ارمغان آورده و راه رسیدن به قله منبع فلاح و صلاح را همواره می‌نماید.
 
از زحمات خالصانه و مجدانه شما در ترویج و توسعه فرهنگ نماز، تقدیر و تشکر می‌نمایم و امیدوارم تلاش شما و همه دست اندرکاران امر نماز مستمر و مقبول درگاه الهی باشد.
کد مطلب : ۳۳۸۵۸۸
https://www.ibna.ir/vdcc44q142bq1p8.ala2.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

نمایشگاه کتاب 1402