خانه ‌کتاب و ادبیات ایران ‭‭‭۷۰۰‬‬‬ جلد کتاب از کتاب‌های ارسالی به پانزدهمین جایزه ادبی جلال آل‌احمد و هفدهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر را به کتابخانه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان جزیره ابوموسی استان هرمزگان اهدا کرد.
عیدی خانه ‌کتاب و ادبیات ایران به اعضای کتابخانه کانون پرورش فکری جزیره ابوموسی
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، نوروز امسال،  ۷۰۰ جلد کتاب از کتاب‌های ارسالی به دبیرخانه پانزدهمین دوره جایزه ادبی جلال آل‌احمد  شامل داستان بلند و رمان، داستان کوتاه، مستندنگاری و نقد ادبی و نیز کتاب‌های هفدهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر شامل محاوره، شعرنو، شعر کلاسیک، درباره شعر و شعرکودک از سوی خانه‌ کتاب و ادبیات ایران به کتابخانه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان جزیره ابوموسی  اهدا شد. 

پیش از این در 11 بهمن سال 1401، ششمین محفل هفدهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر با عنوان «محفل بین‌المللی خلیج‌فارس» با حضور شاعران فارسی‌زبان از کشورهای همسایه جمهوری اسلامی ایران در جزیره بوموسی برگزار شد و خانه کتاب و ادبیات ایران به حق‌گذاری از این میزبانی، در نوروز امسال این 700 جلد کتاب را برای تجهیز کتابخانه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان جزیره ابوموسی اهدا کرد.
 
 
کد مطلب : ۳۳۴۷۲۱
https://www.ibna.ir/vdchiknxz23nxqd.tft2.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

نمایشگاه کتاب 1402