رييس كميته پژوهشي و فناوري مجلس گفت: با توجه به رويكرد فرهنگي مردم به مقوله فناوري اطلاعات، مناسب است اين فناوري را همزمان با هفته كتاب به عرصه مكتوبات وارد كنيم.\
اسفنديار اختياري
اسفنديار اختياري، نماينده اقليت زرتشتي و عضو كميسيون آموزش و تحقيقات در مجلس شوراي اسلامي در گفتوگو با خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، تصريح كرد: توجه به كتاب در قالب نامگذاري هفتهاي در سال، اقدامي مناسب است ولي مهم تر از اين، فرهنگسازي كتاب در جامعه است كه ضرورت دارد مورد توجه قرار گيرد و براي دستيابي به اين مهم، بايد با برنامههايي انگيزه مردم را به كتابخواني افزايش داد.
اختياري ادامه داد: ميتوان از سادهترين ابزار در اين راه استفاده كرد؛ راهكارهايي نظير برگزاري مسابقه كتابخواني، چاپ كتاب ديجيتالي، افتتاح كتابخانهها كه دسترسي مردم را به كتاب افزايش دهند و گفتوگو با افرادي كه مشوق مناسبي براي ترغيب مردم به كتابخواني هستند.
وي با بيان اين كه «استفاده از تكنولوژي نوين در فرهنگسازي كتابخواني بايد رواج پيدا كند»، افزود: اگرچه ترويج و تبليغ كتابهاي جيبي، جزو اقدامات مفيد بهشمار ميآيد، ولي با توجه به تمايلات افراد به فناوري اطلاعات، ضروري است كتابخانه ديجيتالي و استفاده از راهبردهاي دولت الكترونيك را در اختيار مردم قرار دهيم.