کتاب «فضاهای جهانی سرمایه‌داری» دیوید هاروی، از متفکران چپ و خالق آثار انتقادی متعدد که در همه کتاب هایش سرمایه‌داری را نشانه می گیرد،اخیرا به فارسی برگردانده شده است._
دیوید هاروی
دیوید هاروی
مهدی رحمانی،یکی از مترجمان این اثر در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، عنوان کرد: این اثر جزو کتاب‌های اصلی هاروی مانند «وضعیت پست‌مدرن» نیست که یک نظریه در آن ارایه کرده باشد اما می‌توان آن را مکمل این کتاب دانست.

مهدی رحمانی توضیح داد: هاروی در کتاب «وضعیت پست‌مدرن» که با ترجمه عارف اقوامی در بازار نشر ایران موجود است، به مساله توزیع نامناسب و نامتوازن فضا ـ زمان پرداخته بود و در «فضاهای جهانی سرمایه‌داری» نیز همین بحث را ادامه داد.
وی افزود: هاروی مارکسیست است و جغرافیا را در چارچوب اقتصاد سیاسی مارکسیسم بررسی می‌کند. کار ابداعی او این است که جغرافیا را به اقتصاد سیاسی مارکسیسم نسبت می‌دهد و در «فضاهای جهانی سرمایه‌داری» همین موضوع را شرح و بسط می‌دهد مبنی بر این‌که اقتصاد سیاسی سرمایه‌داری فضا و زمان را به نحوی توزیع می‌کند که سبب ناعدالتی می‌شود.

این مترجم ادامه داد: هاروی علاوه بر این‌که فیلسوفی مبدع قلمداد می‌شود متخصص جغرافیای سیاسی نیز هست و در این کتاب جغرافیا را از منظر اقتصاد سیاسی چپ بررسی می‌کند.

به گفته رحمانی «وضعیت پسامدرنیته»، «شهری شدن سرمایه» و «نئولیبرالیسم» سه عنوان از دیگر آثار هاروی قلمداد می‌شوند که به فارسی برگردانده شده‌اند.

وی به نام ناشر این اثر اشاره‌ای نکرد.
کد مطلب : ۱۶۰۴۸۸
https://www.ibna.ir/vdcev78zvjh8pei.b9bj.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

نمایشگاه کتاب 1402