مجموعه آموزشی و پژوهشی «رسانیوم» با هدف ارتقاء دانشی صنعت نشر و کتاب کشور و با حمایت «خانه کتاب و ادبیات ایران»، همزمان با آغاز سی و سومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از «آزمایشگاه کتاب» رونمایی کرد.
مجموعه آموزشی و پژوهشی «رسانیوم» با هدف ارتقاء دانشی صنعت نشر و کتاب کشور و با حمایت «خانه کتاب و ادبیات ایران»، همزمان با آغاز سی و سومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از «آزمایشگاه کتاب» رونمایی کرد.
دوم اردیبهشت ماه سالروز میلاد دکتر مهدی بهزاد است. به همین مناسبت معصومه رامهرمزی نویسنده و پژوهشگر، یادداشتی را در اختیار ایبنا قرار داده است که در ادامه میخوانید.
چاپ چهارم کتاب «داستان رویان»؛ روایت تاریخ شفاهی دکتر سعید کاظمی آشتیانی در پژوهشگاه رویان از تأسیس تا تثبیت و پیشرفت، از سوی انتشارات «راه یار» روانه بازار نشر شد.
در کتاب «بیت کوین و بلاکچین برای عموم» به سوالات اساسی در این حوزه پاسخ داده شده است؛ نظیر اینکه آیا افراد میتوانند همانند نقدینگی فیزیکی، پرداختهای دیجیتالی ناشناس انجام دهند؟ معاملات مالی ما تا چه حد باید ناشناس ...
رزاموند استون زاندر هدفش از تالیف کتاب «مسیرهای امکان» این بود که بخواهد به دور از مباحث روانشناسی زرد، از طریق خودآگاهی و خودشناسی خوانندگان را به مسیری ببرد که باعث پیشرفت و بهبود زندگی آنها شود.
بسیاری از جراحان عرصه دامپزشکی معتقدند، ضرورت وجود منابع و متون فارسی برای دروس بالینی در حوزه دامپزشکی احساس می شده است. کتاب «جراحیهای بافت نرم در دامهای کوچک» نوشته آذین توکلی دربردارنده مطالب ضروری در این ...
حجتالاسلاموالمسلمین محمدحسین مهدویمهر در نشست «پیشرفت علمی در جمهوری اسلامی ایران: دستاوردها و چشمانداز آینده» گفت: تولید علم پیش از انقلاب خیلی عقب بود و اکنون بعد از پیروزی انقلاب اسلامی پیشرفتهای خوبی در ...
پروانه وثوق متخصص خون و سرطانشناسی کودکان بود که برای مداوای کودکان مبتلا به بیماری سرطان خدمات شایستهای را انجام داد. محسن شاهرضایی نویسنده و پژوهشگر به مناسبت سالروز تولد او، در اسفندماه، یادداشت زیر را در ...
آئین رونمایی از مجموعه 10 جلدی «ویژگیهای کارآفرینان» نوشته فردین شورج و هادی مورخ، دوشنبه دوم اسفندماه 1400 در مرکز همایشهای شرکت بازرسی صنعتی IGI، برگزار شد.
کتاب «به من دست نزن» نوشته فائضه غفار حدادی، علاوه بر زندگی شخصی نویسنده که بهنوعی روایت همه زنان خانهدار است، به بیشتر اتفاقات یکساله ایران در سال اول شیوع ویروس کرونا و مسائل مهم جهان نیز میپردازد.
محسن باقری اصل معتقد است: «زندگی در روزهای قرمز» اولین کتاب ادبیات مقاومت در مورد موضوع کرونا بوده که نویسنده در دل واقعه رفته است؛ مقاومتی که خیلی مهم بود.
نویسنده کتاب «سلولهای بهاری» که به روند شکلگیری و پیشرفت علم سلولهای بنیادی در ایران میپردازد، گفت: قصد داشتیم فیلد جدیدی در حوزه تاریخ شفاهی ایجاد کنیم که هم متناسب با مسائل روز باشد و هم جذابیت داشته باشد....