کتاب «مدیریت روسازی راههای شهری در بستر GIS» نظامی یکپارچه برای مدیریت تعمیر و نگهداری در سطح یک شبکه روسازی را ارائه میکند.
روایتهای این کتاب بهاندازه بهترین رمانهای جنایی جذابند، هم تراژدی هستند هم طنز.
اگر بخواهیم بهترین استفاده را از زندگی ببریم اولویت اول این است که از گیج شدن بپرهیزیم. اگر توجه کنیم میبینیم که وقت زیادی را در طول زندگی برای انتخاب بین چیزهای مختلف تلف میکنیم.
«بخوان، دفن ناشده، آواز بخوان» نوشته جزمین وارد از سوی انتشارات چترنگ منتشر شد.
کتاب «فوتبال از دریچه علم»، با تبیین اصول مربیگری، ویژگیهای مربیان موفق، علم مدرن فوتبال روز دنیا و تمرینات تخصصی، به مربیان تازهکار و باتجربه کمک میکند تا فلسفه و اهداف حرفه خود را مشخص کنند.
«خانم فردا کوچ است» جلد سوم از مجموعه «سفرنامههای قدیمی زنان»، شرح سفر سکینه سلطان ملقب به وقارالدوله از همسران ناصرالدین شاه، به مکه و عتبات است.
کتاب «مقدمهای بر فلسفه زبان» به مباحث مهم زبان، منطق و فلسفه میپردازد. این مباحث گرچه امروزه مستقل و جدا از یکدیگرند، اما در سنت فکری گذشتگان تحت یک عنوان به صورت پراکنده مطرح میشدند.
نویسنده کتاب «تاریخ کلام امامیه در ماوراءالنهر» به این موضوع میپردازد که مکتب کلامی کوفه چگونه به قم راه یافته است.
کتاب «زمین نیازمند آرامش است» نوشته ابراهیم قدردان در قالب شعر از رفتارهای نادرست انسان در مقابل زمین گلایه میکند.
«آموزش کاربردی ArcGIS به زبان شهرسازی و طرحهای شهری» کتابی است برای پاسخگویی به نیاز دانشجویان در دروس کارگاهی رشته شهرسازی.
نعیمه پورمحمدی این پرسش پرسش فلسفی را در این نگاه عام به شر مطرح میکند که «آیا شر توجیهی جهانی دارد یا خیر؟» یا شامل این پرسش الهیاتی است که «آیا شر با وجود خدا سازگار است یا خیر؟».
مطالعه روانشناختی بنیادین اسطورهها میتواند سرچشمهای را آشکار کند که محتوای یکسانی از اسطورهها به شکلی یکسان در تمامی زمانها و مکانها جاری کرده است.
آنچنان که از اسامی مقالات منزوی نیز مشخص است، تنوع علایق او در حوزه فرهنگ ایرانی و اسلامی گستره قابل توجهی را شامل میشده است. از ساسانیان تا خاندان کارکیا در گیلان و از سوی دیگر از قضا و قدر در ادبیات فارسی تا زندگی غزالی.
کتاب «مسئلهشناسی رکود در بنگاههای صنعتی» نوشته حمید بختیاری منتشر شد.
نویسندگان مقالات «نوروز از مجموعه دانشنامه ایرانیکا» از سرشناسان حوزه ایرانشناسی در ایران و جهان هستند.
کتاب «خلبان وارسته» خاطرات سرتیپ دوم خلبان آزاده محمدجعفر وارسته به کوشش احمد مهرنیا از سوی نشر سوره مهر منتشر شد.
ویژهنامه «فانوس شهادت» از سوی دفتر فرهنگ و مطالعات پایداری حوزه هنری استان سمنان و با همکاری کنگره شهدای روحانی استان سمنان و فرمانداری شهرستان سمنان منتشر شد.
«تاریخ تفریح در شهر تهران در دوران قاجار و پهلوی» از سوی نگارستان اندیشه منتشر شد. حامد سلطانزاده در این کتاب به زندگی روزمره مردم ایران در ادوار گذشته پرداخته است.
رمان «بلوای خاک» نوشته محمد سعید احمدزاده، نویسنده نیریزی از سوی انتشارات انجمن قلم ایرانیان وارد بازار نشر شد.
کتاب «هوش مصنوعی در معماری»، با بیان اهمیت همگرایی علم و فناوری، اشاره میکند که این همگرایی، ضمن ایجاد جذابیت و تحولاتی در زندگی بشر، اثرات مثبت و منفی را به همراه خواهد داشت.