موراکامی در مقدمهاش برکتاب مینویسد: من به نامهای گوناگونی برای این کتاب فکر کردم، اما دستآخر نتوانستم به چیزی بهتر از هاروکی موراکامی به دیدار هایائو کاوای میرود برسم. این عنوانی است ساده و بجا ـ من که اینطور فکر میکنم. بهنوعی به شروع یک داستان میماند.
کودکان در مجموعه سه جلدی «مگنولیا» نوشته الیزا پارسلی میآموزند که با آزمون و خطا دنیای اطرافشان را بشناسند.
10 عنوان کتاب در حوزه فلسفه با عنوان کلی سری کتابهای «استخوانهای روح» اعم از تالیف و ترجمه توسط نشر نیماژ منتشر و بهبازار کتاب عرضه شد.
دانشوران و محققان، به ویژه هواداران تفکر چپ سیاسی و مدافعان سیاستهای فمنیستی- در دهههای 1960، 1970 و 1980 از متدولوژی تاریخ شفاهی برای به صحنه آوردن گروهها و اقشاری استفاده میکردند که از قدیم صدای آنها را در روایات تاریخی خاموش کرده بودند. فهم بشر از ظلم و ستمی که بر همنوعانش در طول تاریخ رفته از ...
عباس اسماعیلی؛ نویسنده کتاب «چند قدم تا نجف» با اشاره به اینکه طرف گفتوگوی وی در این کتاب، رزمندگان و فرماندهان عملیاتی بوده نه فرماندهان ارشد،گفت: برخی از فرماندهان جنگ از آن روزها مینویسند که بیشتر خاطره است، درحالیکه تاریخ شفاهی با خاطره از نقطهنظر علمی، تفاوتهای بسیاری دارد. اگر تاریخ شفاهی ...
نسخه کامل رمان خفاش به قلم یو نسبو با ترجمه عباس کریمیعباسی به زودی توسط نشر چترنگ منتشر میشود.
اشمیت و گروهش در فارا (در عراق)، دامغان، تپهحصار، تختجمشید و محوطههای باستانی دیگری در ایران، دست به اکتشاف زدند و بعدها جزو نخستین کاوشگرانی بودند که با شناسایی و اکتشافات هوایی از عارضههای شگفتانگیز طبیعی این مناطق بر دقت کار کاوشهای باستانشناختی افزودند و روشی نوین در بررسی و کاوش ابداع کردند....
محور تعالیم اکهارت تله بر لحظه حال متمرکز است و رهایی از فکر. درواقع اکهارت نیز، همچون مولانا، گذشته و آینده را پرده خدا میداند و مخاطب را به حظه حال فرا میخواند و ریشه رنج بشری را در جریان پیوسته فکر میداند.
جبار رحمانی عضو هیئت علمی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی نگاهی به کتاب «تجربهگرایی رادیکال: درباره کار و نوشتار اتنوگرافیک» نوشته مایکل جکسون، گردآوری و ترجمه اصغر ایزد جیران داشته است.
محمدرضا یگانهدوست میگوید: جنبه بیانگرایانه سینمای موج نو بر جنبه ساختارگرایانهاش تفوق دارد چرا که تا جای ممکن دکوپاژ و دیالوگها فیالبداهه و سر صحنه اجرا میشد. کارگردانهای موج نو به دنبال بیشترین میزان آزادی عمل و خلاقیت فردی بودند و فرمهای تصنعی و قید و بندهای سینمای تجاری را نمیپسندیدند....
یاشار هدایی، عضو شورای کتاب کودک در یادداشتی به معرفی کتاب «پدیدآورندگان ادبیات کودک از غرب تا شرق»، اثر مریم جلالی پرداخته است.
کتاب «موفقیتها و اشتباههای بازاریابی» یک اثر مطالعه مورد محور است و شرکتهای معتبر دنیا را به عنوان الگو در نظر گرفته و آنها را از لحاظ نوع مدیریت، نحوه تصمیمگیری، سهمشان از بازار و نگاهشان به رقبا بررسی کرده است.
دومین مجموعه داستان آرش صادقی بیگی، برنده کتاب سال جمهوری اسلامی با نام «قنادی ادوارد» منتشر شد.
«کتابخانه معرفتی مربی» با هدف معرفی کتابهای مناسب برای نیازمندیهای معرفتی مربیان در موضوعاتی همچون اخلاق، انقلاب اسلامی، غربشناسی و مهدویت به همت معاونت پژوهش موسسه مصباحالهدی تدوین و روانه بازار نشر شد.
دیوید ایگلمن نویسنده کتاب «مغز، زندگی ما چگونه شکل میگیرد» به تعاملاتی در مغز میپردازد که باعث شکلگیری ابعاد مختلف شخصیت انسان شده است. وی در این اثر از تحقیقات اثباتشدهای سخن میگویدو خودش داستان هرکدام را روایت میکند.
فشارکی گفت: فرانتس فانون، شریعتی و... جهان سومگرا بودند. اینها معتقد بودند که غربیها هویت ما را از ما گرفته و مخدوش کردهاند و اسلام علوی را به اسلام صفوی تبدیل کردهاند. آلاحمد و اینها هم علاقهمند شده بودند و به روستاها میرفتند و نوعی بازگشت به خویشتن مطرح شده بود. این مسائل بین روشنفکران رواج ...
همزمان با سالروز ولادت حضرت زینب (ع)، در جهت شناخت بیشتر سیره و سیمای دختر امیرالمومنین (ع) و نقش بی بدیل آن بانو در ماندگاری نهضت عاشورا، در این نوشتار کتابهای «بانوی نینوا» و «چهل منبر زینبی» معرفی شده است.
«گمشدگان ژاپنی» نوشته اریک فَی روایتی جذاب و سحرآمیز از زندگی رمزآلود آدمی در شرق آسیا است. این زندگی خوف آور و پردلهره و هیجان را وقتی روزنامهنگاری با تجربه روایت میکند، از ریتم تندتری برخوردار میشود و مخاطب را یک نفس با خود همراه میسازد.
ماده تاریک و دایناسورها کلماتی هستند که به ندرت کنار یکدیگر دیدهاید. کتاب «ماده تاریک و دایناسورها» نوشته لیزا رندال به ارتباط جذاب و اسرارآمیز یک رویداد کیهانی با موجودات دوستداشتنی به نام دایناسورها پرداخته است.
آرش نصراصفهانی میگوید: گویا هیچ برخورد و رفتاری در برابر افغانستانیها ضد اخلاق تفسیر نمیشود و آنها اساسا خارج از حوزه اخلاق تعریف شدهاند. همیشه یک تبلیغاتی داشتهایم که مدام گفتهایم اینها عامل بیکاری و بیماری و جرم هستند. نتیجه این فرآیند به نظرم شکلی از انسانیتزدایی از افغانستانیها بوده است....