مدیر انتشارات حتمی از حضور این انتشارات با بیش از 600 عنوان کتاب در حوزههای تربیت بدنی و علوم ورزشی در نخستین دوره نمایشگاه مجازی کتاب تهران، خبر داد.
به گفته مولفان کتاب «درباره مارکس: درآمدی بر خرد انقلابی کارل مارکس»، او راه دستیابی به شکل واقعی تولید دانش یا علم جامعه را نشان داد. بنا به نظر مارکس، علم باید از زندگی روزمره انسانها شروع شود که سوژه اصلی تاریخی-اجتماعیِ تولید و بازتولید خود هستند. از نظر مارکس هر پژوهشی که آغازش در سوژه تاریخی ـ اجتماعی (زندگی روزمره انسانها) نباشد، پژوهشی ایدئولوژیک ...
مهدی سلیمانیه میگوید: ما از یک طرف اعتماد به نفس فرهنگی و اجتماعی برای اینکه مسائل خودمان را به موضوع اندیشه تبدیل بکنیم تا حد زیادی به لحاظ تاریخی از دست دادهایم و باید خودمان را در این حوزهها تقویت کنیم و جدی بگیریم و مفاهیم را موضوع اندیشه جامعهشناختی قرار بدهیم که اینها مربوط به خود نهاد جامعهشناسی و علوم انسانی است و با جوامع همسرنوشت ...
مدیرعامل تعاونی ناشران خوزستان گفت: در نمایشگاه مجازی کتاب تهران بیش از ۴۵ درصد ناشران شرکتکننده، استانی هستند که سهم خوزستان تاکنون 20 ناشر بوده است.
یک پژوهشگر حوزه معماری در دامغان بیان کرد: ترویج اشرافیگری، نمایش قدرت و خودبرتربینی، ساختار غلطی است که در ظاهر ساختمانها و معماری ما به چشم میخورد.
معتقدم ادبیات غرب دیگر حرف چندان تازهای برای ادبیات دوستان ندارد. ولی ادبیات شرق آسیا و آفریقا آثار ادبی قابل تاملی دارند که باید بیشتر شناسانده شوند.
ادبیات غنی فارسی و اندیشههای دانشمندان و فیلسوفان و شاعرانِ حکیم ایرانی مملو از ایدهها و بنیانهای معرفتی است که میتواند در حوزه علوم انسانی و اجتماعی ظرفیت ارائه بینالمللی داشته باشد اما مسئله این است که ما اصلا در دنیای امروز حضور نداریم.
جریانهای سیاسی کشور باید دست از سر علوم انسانی و متفکران و محققان آن بردارند. این جریانها اگر چه ممکن است با انگیزه خدمت وارد شوند ولی با ورود خود نه تنها خدمتی نمیکنند بلکه به شدت به این علوم هم آسیب میزنند.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان سمنان از اجرای طرح «چی بخونم؟» با همکاری و مساعدت دفتر برنامهریزی، نوسازی و تحول اداری استانداری سمنان در دستگاههای اجرایی این استان خبر داد.
سردار محمدی میگوید: رسانه تنها یک ابزار انسانی است و کارکرد این ابزار بیشتر به این بستگی دارد که در دست چه کسانی باشد. در وضعیتی که رسانه ابزاری در جهت نظام سرمایهداری و نظام سلطه و دولتها باشد، گرایش آن به سمت اختگی مخاطب و انفعال اوست.
هدف کتاب «موانع پیدایش حکومت کارآمد در افغانستان از ۲۰۰۱ به بعد با تاکید بر دور سوم انتخابات ریاست جمهوری» ریشهیابی تعلیل و فراجست موانع پیدایش حکومت کارآمد در افغانستان با تاکید بر دور سوم انتخابات ریاست جمهوری مبتنی بر شیوه و اصول روشمند علمی است.
«شیما احمد صفاری» پژوهشگر حوزه باستانشناسی در قزوین و نویسنده کتاب «معماری جهان اسلام»، گفت: بعد از دوره سلجوقی، معماری اسلامی در دوره صفویه، بار دیگر اوج گرفت.