پربيننده ترين مطالب
  نسخه تلکس
  اخبار در تلفن همراه
  خروجيهای RSS
  سايتهای ديگر
داخلی خبر کودک و نوجوان

  رشد نشر كتاب‌هاي كودك در آخرين هفته‌هاي سال

22 اسفند 1388 ساعت 13:58
ناشران ايراني در دومين هفته از آخرين ماه سال(8 تا 15 اسفند)، 205 عنوان كتاب كودك و نوجوان منتشر كرده‌اند كه 69 عنوان بيشتر از هفته پيش از آن است.\
به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، آمار‌هاي ارايه شده از سوي مركز اطلاع‌رساني خانه كتاب حاكي از آن است که از ميان كتاب‌هاي كودك و نوجوان منتشر شده در هفته اخير ( 8 تا 15 اسفند)، 175 عنوان تاليف و در مقابل30 عنوان ترجمه‌اند.

ناشران شهرستاني اين هفته22  عنوان كتاب كودك و نوجوان منتشر كرده‌اند كه آمار بالايي به حساب مي‌آيد. آن‌ها به طور معمول هر هفته حدود 10 كتاب كودك و نوجوان به چاپ مي‌رسانند. 

از ميان 205 عنوان كتاب منتشر شده، 72 عنوان چاپ نخست‌اند. هفته قبل‌تر 62 عنوان كتاب چاپ نخست روانه بازار نشر شده بود.

ميانگين صفحات كتاب‌هاي منتشر شده در حوزه كودك و نوجوان 51 صفحه است كه چون هفته‌هاي گذشته پايين‌ترين ميانگين در ميان حوزه‌هاي مختلف نشر به حساب مي‌آيد.

كتاب «آموزش و تمرين خوشنويسي‌» رضا تبريزي پرشمارگان‌ترين كتاب كودك و نوجوان اين هفته است. اين كتاب در 20 هزار نسخه روانه بازار نشر شد.
کد مطلب : 64793
ارسال اين مطلب به دوستان دريافت فايل مطلب نسخه قابل چاپ
رشد نشر كتاب‌هاي كودك در آخرين هفته‌هاي سال
تايپ فارسیتايپ انگليسی
آدرس ايميل :
نظر شما :
نمايش آدرس ايميل