پربيننده ترين مطالب
  نسخه تلکس
  اخبار در تلفن همراه
  خروجيهای RSS
  سايتهای ديگر
داخلی خبر اجتماعی و سياسی

در کتابخانه‌های منطقه 3 تهران

  شب‌ها نيز كتاب بخوانيد

16 آبان 1388 ساعت 17:00
کتابخانه‌های منطقه 3 شهرداري تهران به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی و با هدف ترویج و اشاعه فرهنگ این حوزه از 14 تا 30 آبان‌ماه شبانه‌روزی شدند./
به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا) به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای پایداری، طرح شبانه‌روزی شدن کتابخانه‌های منطقه سه شهرداري تهران در راستای اجرای طرح شبانه‌روزی شدن 44 کتابخانه پایتخت است که به همت سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در هفته کتاب و کتابخوانی در سطح مناطق 22 گانه به اجرا در آمده است. 

این طرح از 14 تا 30 آبان‌ماه در کتابخانه‌های منطقه سه شهرداري تهران به اجرا درآمده و اين كتابخانه‌ها پذیرای شهروندان منطقه‌اند. 

سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران به عنوان متولی اصلی بسط، گسترش و ترویج فرهنگ عمومی در شهر تهران با اجرای طرح شبانه‌روزی کردن کتابخانه‌های شهر، ترویج فرهنگ کتابخوانی و افزایش سرانه مطالعه را هدف قرار داده است. 

شهروندان تهراني براي استفاده از خدمات كتابخانه‌اي منطقه سه شهرداري تهران به صورت شبانه‌روزي مي‌توانند تا پايان آبان‌ماه به كتابخانه‌هاي علامه‌ اميني، پايداري و ارسباران مراجعه كنند.
کد مطلب : 54244
ارسال اين مطلب به دوستان دريافت فايل مطلب نسخه قابل چاپ
تصوير تزييني است
تصوير تزييني است
تايپ فارسیتايپ انگليسی
آدرس ايميل :
نظر شما :
نمايش آدرس ايميل