پربيننده ترين مطالب
  نسخه تلکس
  اخبار در تلفن همراه
  خروجيهای RSS
  سايتهای ديگر
داخلی خبر کودک و نوجوان

  احمدرضا احمدي با كتاب‌هايش به نمايشگاه می‌آيد

24 فروردين 1389 ساعت 12:54
كتاب‌هاي كودك و نوجواني كه كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان از احمدرضا احمدي شاعر و نويسنده ايراني منتشر كرده است به همراه چهار كتاب صوتي از او، به بيست و سومين نمايشگاه بين‌المللي كتاب تهران مي‌آيد.\

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، كانون تاكنون كتاب‌هايي مثل «خواب یک سیب»، «رنگین کمانی که همیشه رخ نمی‌داد» و «هفت کمان، هفت رنگ» از احمدرضا احمدي منتشر كرده و در ابتداي سال جاري هم كتاب «سه گلدان» را از به بازار فرستاده است.

كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان اواسط سال گذشته هم چهار كتاب صوتي احمدرضا احمدی را با صداي خودش عرضه كرد كه در نمايشگاه 23 در اختيار علاقه‌مندان قرار مي‌گيرد.

«شب روز اول و صبح روز هفتم»، «سه گلدان»، «رنگين‌‌كماني كه هميشه رخ نمي‌داد» و «همه آن واژه‌هاي كاغذي» عنوان چهار كتاب احمدرضا احمدي است كه با صداي خود آنها را خوانده است.

احمدرضا احمدی شاعر و نویسنده كتاب‌های كودكان، از آغاز دهه ۱۳۴۰ كار فرهنگی خود را در گستره شعر نو بزرگسالان آغاز کرد و به عنوان شاعری از موج نو شعر فارسی در محفل‌های فرهنگی و ادبی شناخته شده است. او متولد سال ۱۳۱۹ كرمان است.

از جمله آثار احمدي مي‌توان به مجموعه‌هاي روزنامه شيشه‌اي (1343)، وقت خوب مصائب( 1347)، من فقط سپيدي اسب را گريستم (1350)، ما روي زمين هستيم(1352)، هزار پله به دريا مانده (1346)، قافيه در باد گم مي‌شود(1369)، همه آن سال‌ها (1371)، لكه‌اي از عمر بر ديوار بود(1372)، ويرانه‌هاي دل را به باد مي‌سپارم(1373)، از نگاه تو زير آسمان لاجوردي(1376) ، يادگاري(1377)، عاشقي بود كه صبحگاه دير به مسافرخانه آمده بود(1378)، گزيده ادبيات معاصر(1378)، ‌ساعت 10 صبح بود(1385) چاي در غروب جمعه روي ميز سرد مي‌شود(1386) اشاره كرد. 

بيست و سومين نمايشگاه بين‌المللي كتاب تهران 15 تا 25 ارديهشت در مصلاي امام خميني(ره) برپا مي‌شود.

کد مطلب : 66501
ارسال اين مطلب به دوستان دريافت فايل مطلب نسخه قابل چاپ
احمدرضا احمدي
احمدرضا احمدي
تايپ فارسیتايپ انگليسی
آدرس ايميل :
نظر شما :
نمايش آدرس ايميل