پربيننده ترين مطالب
  نسخه تلکس
  اخبار در تلفن همراه
  خروجيهای RSS
  سايتهای ديگر
داخلی خبر بين الملل

  نمايشگاه كتاب پرو ميزبان كتاب‌هاي آمريكاي لاتين

3 مرداد 1389 ساعت 15:26
پانزدهمين دوره نمايشگاه بين‌المللي كتاب پرو، از 22 جولاي (31تيرماه) در پارك لاس پراسز ليما، پايتخت اين كشور شروع به كار كرد._
به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا) و به نقل از ليوينگ پرو، از آنجا كه اكوادور ميهمان افتخاري اين رويداد فرهنگي است، بسياري از نويسندگان اين كشور براي حضور در نمايشگاه كتاب، راهي پرو شده‌اند تا در كنفرانس‌ها، مراسم رونمايي و امضاي كتاب،كنسرت‌ها، سمينارها، فعاليت‌هاي آموزشي ويژه كودكان و... شركت كنند.

ناشران برتر اين كشور در نمايشگاه حضوريافته‌اند تا برترين هاي نشر كشور خود در زمينه آثار ادبي، كودك، توريسم و... را به بازديدكنندگان ارائه دهند. 

اين نمايشگاه به دليل عرضه انبوهي از كتاب‌ها در رشته‌هاي مختلف و جذب مخاطبان در سنين مختلف به‌ويژه جوان‌ترها، از مهم‌ترين رويدادهاي فرهنگي آمريكاي جنوبي به‌شمار مي‌رود. 

در اين نمايشگاه دنياي ديجيتال و كتاب‌هاي الكترونيك نيز از نظر دور نمانده و بخشي هم به آن اختصاص داده شده است. شايد به همين دليل خيل عظيمي از جوانان در اين نمايشگاه حضور دارند و از غرفه ها بازديد مي كنند. 

برخي منتقدان و صاحبنظران،اين نمايشگاه را در سطح نمايشگاه هاي كتاب گوادلاخارا، سن ديگو، بوگوتا و بوينوس آيرس مي‌دانند. 

اين نمايشگاه تا 4 آگوست (13 مرداد) ادامه دارد.
کد مطلب : 76366
ارسال اين مطلب به دوستان دريافت فايل مطلب نسخه قابل چاپ
نمايشگاه كتاب پرو ميزبان كتاب‌هاي آمريكاي لاتين
تايپ فارسیتايپ انگليسی
آدرس ايميل :
نظر شما :
نمايش آدرس ايميل