جعفر ابراهيمي(شاهد)شاعر كودكان و نوجوانان عقيده دارد كه پروين اعتصامي شعر قديم و معاصر را با پل نوگرايي به هم پيوند دادهاست.
به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، جعفر ابراهيمي(شاهد) با اعلام اين مطلب كه تلاش پروين، بردن شعرش به ميان مردم بودهاست، گفت:"پروين از شاعران ديگري چون ايرج ميرزا كه سعي داشتند شعر خود را به ميان مردم ببرند موفقتر بود چرا كه مخاطبان بيشتري با ردههاي سني مختلفداشت. علاوه بر آن وي مناظره را دوباره زنده كرد."
وي به سهم بالاي پروين در انقلاب ادبي پس از مشروطه اشاره كرد و افزود:"وي بهترين مناظرهها را در اشعارش دارد و از طريق آن سعي ميكند زشتيها و خوبيهاي هر موضوع را نشان دهد،ضمن آنكه از كنار وقايع اجتماعي به آساني نميگذرد و به

شايد شعرهاي پروين از تخيل خالي باشد اما عاطفهاي بر آنها حاكم است كه اين جاي خالي را پر ميكند
آنها توجه نشان ميدهد."
اين شاعر "پروينپژوه" افزود:"او دلسوز جامعه بود و اين نكته در اشعارش مشهود است. پروين اين اقبال را داشت كه پدري بزرگوار داشته باشد و از وي و آدمهايي كه به خانه رفت و آمد داشتند تاثير بگيرد.تنوع موضوعي اشعار وي نيز به همين دليل است طوري كه در مورد هر موضوعي شعر دارد."
ابراهيمي(شاهد) كه كتابهاي "زندگي پروين اعتصامي" و" گزيده آثار ديوان پروين" براي نوجوانان وجوانان از آثار پژوهشي وي به شمار ميروند، ادامه داد:"شايد شعرهاي پروين از تخيل خالي باشد اما عاطفهاي بر آنها حاكم است كه اين جاي خالي را پر ميكند."
وي بيان و زبان ناب را از نكات ديگر اشعار پروين برشمرد و افزود:"شعر پروين آنقدر خاص است كه حتي اگر نامش پاي آن نباشد به دليل زبان و قابليت ويژه آن ميتوان امضاي پروين را پاي آن ديد."