دكتر پرويز در گفتوگو با "ايبنا": حذف بنهاي كاغذي زمانبر است
معاون فرهنگي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: حذف بنهاي كاغذي زماني انجام ميشود كه تمام كتابفروشيها به دستگاه كارتخوان مجهز شوند و انجام اين طرح به سپري شدن چند سال زمان نيازمند است.\ به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، دكتر محسن پرويز، معاون فرهنگي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي با اشاره به اين كه، زمان انجام اين طرح طولاني است، افزود: ممكن است رسيدن به اين مرحله چند سال به طول بيانجامد، ولي اين اقدام قطعاً انجام و پس از آن بنهاي كاغذي حذف خواهند شد.
دكتر پرويز درباره هدف كلان و نهايي اين وزارتخانه از اجراي طرح بن هاي الكترونيك گفت: هدف اين است كه تمام كساني كه با كتاب سروكار دارند و به خريد كتاب تمايل نشان ميدهند، مجهز به كارت الكترونيكي باشند و براي خريد از آن استفاده كنند.
وي يادآور شد: در طرح اوليه صدور كارت الكترونيكي كتاب نيز پيشبيني شده بود كه اگر يك فرد تمايل به تهيه كارت الكترونيكي دارد، بتواند به سهولت آن را تهيه كند.
وي افزود: تا هنگامي كه تمام كتابفروشيها به دستگاه كارتخوان و اشخاص به كارت الكترونيكي تجهيز شوند، بنهاي كاغذي نيز طبيعتاً وجود خواهند داشت. کد مطلب : 23574 |