پربيننده ترين مطالب
  نسخه تلکس
  اخبار در تلفن همراه
  خروجيهای RSS
  سايتهای ديگر
داخلی خبر چاپ و نشر

مدير كل ارشاد سيستان و بلوچستان:

  60 درصد كتاب‌هاي نمايشگاه زاهدان، دانشگاهي اند

28 بهمن 1388 ساعت 14:41
مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي سيستان و بلوچستان با بيان اينكه در روز نخست نمايشگاه بيش از 20 ميليون‌ تومان بن الكترونيكي خريد كتاب در ميان بازديدكنندگان توزيع شد، گفت: حدود 60 درصد كتاب‌هاي عرضه شده در اين نمايشگاه فني و دانشگاهي است.
زاهدان ـ خبرنگار اعزامي خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا): نورالله برشان به خبرنگار «ايبنا» گفت: معمولاً نيمي از افرادي كه به نمايشگاه مي‌آيند از بن‌هاي الكترونيكي استفاده مي‌كنند و از آنجا كه نمايشگاه در روز اول به دليل برگزاري مراسم افتتاحيه تنها در شيفت كاري عصر ميزبان بازديدكنندگان بود، باز هم استقبال خوبي از نمايشگاه شد. 

وي با بيان اينكه جمعيت هدف ما نيازمندان به كتاب هستند، گفت: نظرسنجي‌ها نشان مي‌داد در سال گذشته كتاب‌هاي معماري و فني مهندسي و نيز كتاب‌هاي ادبي كمتر به نمايشگاه آمده بود كه تلاش كرديم در نمايشگاه امسال اين مشكل را برطرف كنيم. 

وي با اشاره به اينكه 60 درصد كتاب‌هاي عرضه شده در سال جاري، فني و دانشگاهي‌اند، گفت: زاهدان حدود 80 هزار دانشجو دارد كه اين خود نياز به كتاب‌هاي دانشگاهي در استان را ایجاد کرده است. 

وي درباره سال انتشار كتاب‌هاي عرضه شده در نمايشگاه كتاب زاهدان گفت: طبق قانون برگزاري نمايشگاه‌ها، ناشران موظفند كتاب‌هايي را كه در سه سال اخير منتشر شده به نمايشگاه بياورند. از طرفي، بررسي‌هاي ما نشان مي‌دهد حدود 50 درصد كتاب‌هاي نمايشگاه امسال، چاپ 88 است. 

وي دلايل استقبال مردم سيستان و بلوچستان از نمايشگاه استاني زاهدان را دوري اين استان از مراكز چاپ و نشر تعداد زياد دانشجويان و نيز علاقه مردم به كتاب برشمرد. 

وي تصريح كرد: سال گذشته 450 هزار نفر از نمايشگاه كتاب زاهدان بازديد كردند؛ اين در حالي است كه زاهدان 700 هزار نفر جمعيت دارد و مي‌توان گفت از استان‌هاي همجوار نيز براي بازديد به استان زاهدان مي‌آيند. 

برشان با بيان اينكه 500 ميليون تومان بن خريد كتاب در نمايشگاه زاهدان توزيع خواهد شد، افزود: ارشاد سيستان و بلوچستان حتي قابليت ارزي حدود 700 ميليون تومان بن الكترونيكي خريد كتاب را در نمايشگاه زاهدان دارد و اين به استقبال بسيار مطلوب مردم از اين نمايشگاه بازمي‌گردد. 

نمايشگاه استاني كتاب زاهدان تا 3 اسفند در محل دائمي نمايشگاه‌هاي اين شهر برپاست.
کد مطلب : 62715
ارسال اين مطلب به دوستان دريافت فايل مطلب نسخه قابل چاپ
نورالله برشان
نورالله برشان
تايپ فارسیتايپ انگليسی
آدرس ايميل :
نظر شما :
نمايش آدرس ايميل