دوشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۱
خلق‌وخوی ایرانیان در سه دهه اخیر چگونه بوده است؟

​کتاب «در پی حکایت خلق‌وخوی ایرانیان در سه دهه اخیر» نوشته داود علی‌بابایی از سوی انتشارات امیدفردا منتشر شد. این کتاب مشتمل بر 82 مقاله در این باره است.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، کتاب «خلق‌وخوی ایرانیان در سه دهه اخیر» مشتمل بر 82 مقاله است و نویسنده در این کتاب در پی مطالب اجتماعی بوده است.
 
جلد نخست اين كتاب تحت عنوان خلق و خوی ايرانيان در سه دهه اخير به چاپ رسيده كه شامل 82 مقاله بوده كه نمادی از خلق و خوی ايرانيان در سه دهه اخير است. این نوشته‌ها بيشتر شامل نسل سوم و چهارم است و اين كتاب دنباله همان مباحث قبلی است كه تحت عنوان در پي حكايت خلق و خوی ايرانيان در سه دهه اخير تأليف شده است.

علی‌بابایی در این باره گفت: برخی از جامعه‌شناسان و افرادی كه ادعای شم سياسی دارند بر اين باورند كه خلق و خوی ايرانيان به خصوص جوانان در سه دهه اخير عوض نشده است ولی من معتقدم و در عينيت جامعه می‌بينم كه خلق و خوی‌ها كاملا عوض شده است و ما مردم ايران باستان، ايران ميانه و حتی ايران 40 تا 50 سال پيش نيستيم.
 
وی عنوان کرد: هميشه خلقيات يک فرد چيزهايی است كه آن شخص مسائل روزمره خود را با آن سپری و با آن زندگی می‌كند. پر واضح است وقتی جهان در حال تغيير است و مردم ما هم در ارتباط با ديگر كشورها به‌ویژه كشورهای اروپايی، آمريكايی، ژاپن، كره جنوبی، چين و ديگر كشورهای در حال توسعه هستیم از آنان چيزهايی فرا می‌گيريم و يک نوع شبهه مدرنيزه را وارد كشور می‌كنيم سپس به طور حتم اين مسائل و اطلاعات و دانش‌های و علوم بر روی خلق و خوی ما اثر می‌گذارد و جالب اين است كه اين آثار جنبه منفی دارد و ما را از هويت ملی، مذهبی و ايرانی خود دور می‌كند و بايد فكری برای اين معضلات كرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها