کتاب «اصول و مفاهیم بنیادین علم تغذیه در ورزش»، نکاتی کاربردی درباره نیازهای تغذیه‌ای برای داشتن بدنی سالم و موفقیت بیشتر در اختیار ورزشکاران قرار می‌دهد.
دانستنی‌هایی درباره علم تغذیه در ورزش
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، تغذیه ورزشی، مطالعه در تغذیه و رژیم غذایی برای بهبود عملکرد ورزشکار است. تغذیه، بخش مهمی از رژیم‌های ورزشی است که در ورزش‌های قدرتی (مانند وزنه‌برداری و بدنسازی) و ورزش‌های استقامتی (مانند دوچرخه سواری، شنا، قایقرانی) مورد توجه هستند. در تغذیه ورزشی تمرکز مطالعاتی روی نوع و مقدار مایعات و مواد غذایی گرفته شده توسط یک ورزشکار به هنگام تغذیه است، همچنین مصرف مواد مغذی همچون ویتامین‌ها، مواد معدنی، مکمل‌ها و مواد ارگانیک (شامل کربوهیدرات‌ها، پروتئین‌ها و چربی‌ها) را مورد بررسی قرار می‌دهد.
 
کتاب «اصول و مفاهیم بنیادین علم تغذیه در ورزش» تالیف مشترک یونس مروی و علیرضا کاظمی‌نسب، در هفت فصل به «مبانی تغذیه»، «منابع سوخت‌و‌سازی و ساختمانی بدن»، «تمرینات و مکمل‌ها غذایی»، «تغذیه قبل از ورزش»،‌ «تغذیه حین فعالیت ورزشی»، «تغذیه پس از فعالیت ورزشی» و «بیماری‌های تغذیه‌ای» می‌پردازد.
 
اهمیت تغذیه در ورزش، کربوهیدرات‌های خوب و بد، نقش کربوهیدرات‌ها در فعالیت ورزشی، منبع سوخت در تمرینات مختلف ورزشی، تعادل پروتئین در تمرینات ورزشی، تقسیم‌بندی مکمل‌های ورزشی، اهداف تغذیه قبل فعالیت ورزشی، توصیه‌هایی درباره نوع و مدت فعالیت‌های ورزشی، مهم‌ترین منبع سوخت برای ورزشکاران، تغذیه پس از مسابقه، بی‌اشتهایی ورزشی و سندرم غذا خوردن در شب، برخی از مهم ترین سرفصل‌های مورد بحث در این کتاب هستند.


نخستین چاپ کتاب «اصول و مفاهیم بنیادین علم تغذیه در ورزش» در 188 صفحه با شمارگان یک‌هزار نسخه به بهای 45هزارتومان به‌تازگی از سوی انتشارات سلسله الرضا (ع) به بازار نشر عرضه شده است.
کد مطلب : ۲۸۱۱۱۳
http://www.ibna.ir/vdcdff0xsyt0jf6.2a2y.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما