یکشنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۹
تصویرگر شادی

از سال‌های دور که برای بچه‌ها نقاشی می‌کرد، سبک و سیاق او همین‌گونه بود. متن باید او را در عالم کودکی غرق می‌کرد، به سرچشمه خاطرات می‌برد و به خلق تصویری خیال‌انگیز رهنمون می‌ساخت.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، پاسداشت یاد و نام بزرگان و مفاخر کشور راهی است برای الگوسازی؛ راهی که کمک می‌‏کند جوانان با زیست علمی و شخصی این عزیزان آشنا شوند و با الگوگیری، راه پُرتلاش و پُرافتخار آن‌ها را ادامه دهند. بنیاد ملی نخبگان از چند سال قبل اقدام به برگزاری مراسم تکریم از نخبگان و مفاخر معاصر ایران‏ زمین در سراسر کشور کرده است که گزارش آن در بولتنی به نام «طواف شمع» و نشریه‌‌ای به نام«هنرنامه» منتشر شده است. بازخوردهای این اتفاق مبارک باعث شد تا خبرگزاری کتاب ایران با همکاری بنیاد ملی نخبگان تصمیم به درج برشی از زندگی شخصی و حرفه‌‏ای این بزرگان زیرِ نام «قاب روایت» کند. این مجموعه به قلم «محسن شاه‌رضایی» نوشته شده و تقدیم به خوانندگان خبرگزاری کتاب ایران می‏‌شود.
 
متن این شماره قاب روایت به شرح زیر است:
«استاد صورتگر، دوباره متن داستان را خواند تا بلکه این‌بار بتواند برای آن تصویری شایسته بسازد، اما نتوانست. فکر و خیال و احساس هیچ‌کدام یاری‌اش نمی‌کردند تا بتواند تصویر دلخواهش را بیافریند. از سال‌های دور که برای بچه‌ها نقاشی می‌کرد، سبک و سیاق او همین‌گونه بود. متن باید او را در عالم کودکی غرق می‌کرد، به سرچشمه خاطرات می‌برد و به خلق تصویری خیال‌انگیز رهنمون می‌ساخت. استاد با همین روش برای کودکان در کتاب‌های درسی و داستانی تصویرسازی کرده و به خلق شخصیت‌هایی پند‌آموز و نشاط‌آور مانند«حسنی» پرداخته بود.

آری، ارمغانِ غلامعلی مکتبی برای نسل‌هایی از فرزندان ایران‌زمین، شادی‌های کودکانه‌ای بود که برای همیشه به یاد خواهند داشت.

لینک مرتبط:
https://takrim.bmn.ir/fa/3532/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها