كتاب «پرورش و اصلاح قارچهای خوراکی با تاکيد بر قارچ دکمهای سفيد» به قلم «محمد فارسی» و «حميدرضا گردان» تاليف شد.
كتاب حاضر مراحل مختلف پرورش و اصلاح قارچ خوراكي دكمهاي سفيد، يكي از مهمترين قارچهاي خوراكي تجاري در سراسر دنيا را به صورت عملي توضيح ميدهد.
اين كتاب مشتمل بر 10 فصل است و جنبههاي مختلف توليد قارچ از جمله زيست شناسي، ژنتيك و مسايل مرتبط با تهيه كمپوست، اسپاون و كنترل آفتات و امراض و شرايط محيطي را بررسي ميكند و به همين دليل به بسياري از سوالات توليدكنندگان قارچ خوراكي دكمهاي و علاقهمندان به پرورش و اصلاح آن در زمينههاي مختلف پاسخ ميدهد.
«پرورش و اصلاح قارچ های خوراکی با تاکيد بر قارچ دکمهای سفيد»، در 148 صفحه، شمارگان 2200 نسخه و قيمت 1800 تومان توسط انتشارات جهاددانشگاهي مشهد منتشر خواهد شد.
نظر شما