شنبه ۳۱ شهریور ۱۳۸۶ - ۱۱:۰۶
«اصلاح قارچ‌هاي خوراكي» در جهاد دانشگاهي

كتاب «پرورش و اصلاح قارچ‌های خوراکی با تاکيد بر قارچ دکمه‌ای سفيد» به قلم «محمد فارسی» و «حميدرضا گردان» تاليف شد.

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، اين اثر، اولين كتاب در زمينه‌ ژنتيك و اصلاح قارچ دكمه‌اي سفيد در ايران به شمار مي‌آيد و حاصل نتايج تحقيقات علمي و تجارب عملي ده ساله مولفان آن، همچنين يافته‌هاي حاصل جست‌وجوي منابع علمي و مكاتبه‌ با چندين متخصص توليد و اصلاح اين قارچ در ايران و ديگر كشورهاست.

كتاب حاضر مراحل مختلف پرورش و اصلاح قارچ خوراكي دكمه‌اي سفيد، يكي از مهم‌ترين قارچ‌هاي خوراكي تجاري در سراسر دنيا را به صورت عملي توضيح مي‌دهد.

اين كتاب مشتمل بر 10 فصل است و جنبه‌هاي مختلف توليد قارچ از جمله زيست شناسي، ژنتيك و مسايل مرتبط با تهيه‌ كمپوست، اسپاون و كنترل آفتات و امراض و شرايط محيطي را بررسي مي‌كند و به همين دليل به بسياري از سوالات توليدكنندگان قارچ خوراكي دكمه‌اي و علاقه‌مندان به پرورش و اصلاح آن در زمينه‌هاي مختلف پاسخ ‌مي‌دهد.

«پرورش و اصلاح قارچ های خوراکی با تاکيد بر قارچ دکمه‌ای سفيد»، در 148 صفحه، شمارگان 2200 نسخه و قيمت 1800 تومان توسط انتشارات جهاددانشگاهي مشهد منتشر خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط