جمعه ۲۶ تیر ۱۳۸۸ - ۱۲:۲۲

«نلی راینل – کارایون» نویسنده آلمانی به خاطر کتاب «غذاهای خام» موفق به دریافت جایزه‌ بین‌المللی بهترین طراحی کتاب آشپزی فرانسه شد.

 به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از انتشارات «مدین کونتور»، «کارایون» دومین برنده این جایزه بین‌المللی در این بخش است. 

این جایزه جهانی كه به انتخاب گروهي از داوران بین‌المللی برندگان خود را انتخاب می‌كند، این نویسنده را براي ارائه ایده‌ها و پیشنهادهاي جالب جهت استفاده از میوه‌ها و سبزیجات خام شايسته دريافت اين جايزه دانست.
 
«كارايون» در نظر داشت تا با نوشتن این کتاب، پیش داوری‌های مربوط به پرخرج بودن و کسالت‌آور بودن غذاهای خام را از بین ببرد. 

این کتاب در ماه می 2008 توسط انتشارات «مدین کونتور پفلانتز» در 175 صفحه منتشر شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها