جمعه ۲۱ تیر ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۱
مگر یزد در این 10 سال استاندار و فرماندار و شهردار نداشته که قبر آذریزدی اینچنین است؟!

مصطفی رحماندوست با اظهار تاسف از وضعیت نابسامان آرامگاه مهدی آذریزدی، پدر ادبیات کودک و نوجوان ایران، گفت: آیا در این 10 سال، یزد، استاندار، فرماندار و شهردار نداشته که قبر آذریزدی اینچنین است؟!

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در یزد، «رویداد فرهنگی ادبی آذریزدی» که همزمان با روز ادبیات کودکان و نوجوانان در یزد آغاز شده بود، شب گذشته پنجشنبه 20 تیرماه با برپایی مراسم اختتامیه در حسینیه خرمشاه یزد به کار خود خاتمه داد.

محمدعلی طالبی، استاندار یزد در این مراسم با نقل خاطره‌ای از سفر رهبر معظم انقلاب به استان یزد، گفت: در دیدار نخبگان یزد با رهبر انقلاب، ما شاهد حضور مهدی آذریزدی در این مراسم بودیم و شیرین‌ترین جای سخنرانی مقام معظم رهبری نیز در خصوص آذریزدی بود.

وی ادامه داد: مقام معظم رهبری در این دیدار، دِین خود را به آذریزدی ادا کردند و درست این اتفاق در مقطعی بود که او (آذریزدی) کمتر مورد توجه قرار گرفته بود و آن چنان تکریم نمی‌شد ولی در آن دیدار من احساس کردم که آذریزدی، بار دیگر زنده شده و اگرچه بعد از آن خیلی در میان ما نبود، اما یکی از بزرگترین خاطرات در آن مراسم رقم خورد.


وی افزود: امروز باید احساس کنیم آذریزدی در کنار ما زنده است و می‌توانیم به او افتخار کنیم و به پشتوانه او حرکت‌های بزرگی را در استان ایجاد کرده و در بحث ادبیات کودک و نوجوان این کار را آغاز کنیم.

مصطفی رحماندوست، این شاعر و نویسنده کشوری نیز در این مراسم گفت: من در دنیای دوستانه به آذریزدی می‌گفتم که تو در بهترین زمان ممکن کتاب نوشتی و آن کتاب نیز در بین مردم رواج پیدا کرد.

وی در ادامه با اظهار تاسف از وضعیت آرامگاه آذریزدی و نابسامانی آن گفت: آیا در این 10 سال، یزد استاندار، فرماندار، شهردار نداشته که قبر آذریزدی در این ده سال این چنین است.

این شاعر کشوری ادامه داد: من فکر می‌کردم که پس از یک دهه، الان دور تا دور این محله را خریده‌اید و آن را تبدیل به کتابخانه و محلی برای بچه‌ها کرده‌اید اما متاسفانه حتی قبر او را هم درست نکرده‌اید!

وی گفت: جای شرم است که بعد از 10 سال قبر آذریزدی اینچنین است و احتمالاً این مسئولان یا کتاب نخوانده‌اند یا کتاب‌های آذریزدی را نشناخته‌اند.

رحماندوست ادامه داد: فردی که سواد خواندن و نوشتن نداشته و با تلاش خودش توانسته بعد از 45 سال به مدرسه برود و سواد را فرا گیرد، آیا آرامگاهش اینچنین باید باشد؟!


وی گفت: ادبیات کودک در تمام کشورها با متون کلاسیک و فولکلور نوشته شده است و مهدی آذریزدی نیز در کشور ما کتابی از فولکلور نوشت که در 35 سال آخر زندگی‌اش، هزینه زندگی او را می‌داد.

این نویسنده کشوری ادامه داد: آذریزدی بهترین کار را در زمان خود انجام داده و خداوند به او برکت داده است.

وی گفت: خداوند عزت را به آذریزدی داد و هر کسی که می‌خواهد که با او بجنگد، هرگز موفق نمی‌شود.

رحماندوست ادامه داد: اگر فکر اقتصادی هم دارید، اینقدر باید به آذریزدی بپردازید که هم بهر‌ه‌برداری مادی کنید و هم اینکه فرهنگ شهرتان بالا برود نه اینکه قبر او اینچنین باشد.

وی گفت: از اینکه دیدم آنچنان آذریزدی مظلوم اینجا افتاده، ناراحت شدم.

یادآوری می‌شود، رویداد ادبی فرهنگی آذریزدی به مدت دو روز در محل حسینیه خرمشاد، زادگاه آذریزدی با اجرای برنامه‌های فرهنگی و نمایشگاه کتاب برگزار شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط