یکشنبه ۱۶ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۹
«سی سال سینما»ی احمد ضابطی جهرمی به چاپ دوم رسید

دومین چاپ کتاب «سی سال سینما: گزیده مقالات سینمایی» احمد ضابطی جهرمی با شمارگان 150 نسخه از سوی نشر نی منتشر شد. این کتاب شامل گزیده مقالات این منتقد و مدرس سینما، منتشر شده در بین سال‌های 1355 تا 1385 است.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) نشر نی دومین چاپ کتاب «سی سال سینما: گزیده مقالات سینمایی» احمد ضابطی جهرمی را با شمارگان 150 نسخه منتشر کرد. این کتاب شامل بازنشر 60 مقاله، منتشر شده نویسنده مابین سال‌های 1355 تا 1385 در نشریات تخصصی مختلف است.

مقالات این کتاب بر اساس موضوع و سپس تاریخ تألیف، در دو بخش مختلف و در 10 فصل تدوین شده است. بخش اول شامل مقالات 1355 تا 1360 و بخش دوم شامل مقالات تالیف و منتشر شده در بین سال‌های 1360 تا 1385 را دربر می‌گیرد.



عناوین فصول ده‌گانه کتاب نیز به ترتیب عبارتند از: «تاریخ‌نگاری و نظریه پردازی در سینما»، «سبک‌های سینمایی و شیوه‌های نقد فیلم»، «اندیشه‌ها و آثار سرگئی آیزنشتین»، «سینمای مستند»، «در بزرگداشت چند چهره کلاسیک سینما»، «صدا در سینما»، «موسیقی فیلم»، «گزیده نقد مضمونی فیلم‌ها»، «نماهای پراکنده» و «سینمای هزار ساله: شاهنامه فردوسی».

دومین چاپ کتاب «سی سال سینما» نوشته احمد ضابطی جهرمی با شمارگان 150 نسخه، 584 صفحه و بهای 35 هزار تومان از سوی نشر نی روانه کتابفروشی‌ها شده است.

نشر نی نخستین چاپ این کتاب را در سال 1387 با شمارگان هزار و 650 نسخه، 570 صفحه و بهای هفت هزار و 800 تومان منتشر کرده بود. برای مطالعه فایل pdf صفحات نخستین این کتاب اینجا را کلیک کنید.

درباره نویسنده
احمد ضابطی جهرمی، مستندساز، مدرس و مترجم سینما، متولد سال 1330 در جهرم است. وی مدرک دکتری پژوهش هنر در شاخه هنرهای دراماتیک دارد و هم‌اکنون به عنوان عضو هیات علمی در دانشگاه صدا و سیما مشغول به تدریس است.

«پژوهش‌هایی در شناخت هنر ایران»، «سینما و موسیقی بر اساس تئوری آیزنشتین»، «تکنیک‌های تدوین»، «سینمای نوین مجارستان»، «سینما و ساختار تصاویر شعری در شاهنامه»، «زیبایی شناسی، تاریخ و نظریه‌های تدوین فیلم»، «سینما الکساندر داوژنکو» و «مباحثی در سینمای مستند» نام شماری از تالیفات منتشر شده ضابطی جهرمی است.

در کارنامه کتابی ضابطی جهرمی همچنین چند کتاب ترجمه‌ای نیز مشاهده می‌شود که عناوین تعدادی از آنها به این شرح است: «تاریخ سینمای مستند» اریک بارنو، «درس‌هاي كارگرداني ايزنشتين» ولادیمیر نیژنی، «نگارش فیلمنامه داستانی» سرگئی آیزنشتین، «موج نو در سینمای شوروی» جين ورونسكايا و «فیلمنامه مادر» وسوالود پودفكين و آبرامويچ زارخی.
 

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ابوالفضل قسوریان جهرمی ۱۸:۲۹ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۶
    اینجانب باسپاس از آقای دکتر احمد ضابطیان.میخواهم عکس,از مرحوم پدرشان را برایشان ارسال,کنم.نیاز به شماره واتس,آپ ایشان دارم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها