جمعه ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۷
شاه​آبادي: زندگی در غرفه​هاي کودک و نوجوان موج می زند

حميدرضا شاه​آبادي، نويسنده کودک و نوجوان و مسوول طرح رمان نوجوان امروز کانون پرورش فکري کودکان و نوجوانان در نمایشگاه کتاب گفت: غرفه​هاي کودک ونوجوان نسبت به غرفه بزرگسالان پر رونق هستند و زندگي در آن​ها موج مي​زند.-

حميدرضا شاه​آبادي، با حضور در بيست‌‌وششمين نمايشگاه بين​المللي، به خبرگزاري کتاب ايران (ايبنا)، گفت: با توجه به مسايلي که در سال گذشته بر اقتصاد نشر کشور گذشت، نبايد انتظار داشته باشيم که نمايشگاه کتاب همچون ساير دوره​ها برگزار شود.

وي افزود: بالا رفتن بهاي کاغذ، به شکلي محسوس بر تمامي ارکان نشر تاثير گذاشته​ است. به تبع آن اين افزايش قيمت بر نمايشگاه نيز تاثير مي​گذارد.

نويسنده رمان «وقتي مژي گم شد» ادامه داد: بالا رفتن قيمت کتاب​ها در اين نمايشگاه که تابعي از بالا رفتن بهاي کاغذ است، سبب شده تا حضور مردم در نمايشگاه نسبت به دوره​هاي پيشين کم​رنگ​تر باشد.

شاه​آبادي اظهار کرد: با وجود مسايل ذکر شده، غرفه کودک و نوجوان همچنان پررونق است. با توجه به سود​آوري اين حوزه ناشران همچنان در آن سرمايه​گذاري مي​کنند.

وي ادامه داد: وقتي در غرفه کودک و نوجوان نمايشگاه کتاب قدم مي​زنيد، فضاي زنده​تري را نسبت به ساير بخش​هاي نمايشگاه حس مي​کنيد.

دبير طرح رمان نوجوان امروز، درباره استقبال مخاطبان از رمان​هاي اين مجموعه گفت: با توجه به اطلاع​رساني مناسبي که در مورد رمان​هاي اين مجموعه صورت گرفت، اين مجموعه با استقبال خوبي روبرو شده. وقتي به نمايشگاه آمدم، متوجه شدم که بسياري از نوجواناني که از غرفه​ کانون ديدن مي​کنند، اسامي رمان​هاي طرح رمان نوجوان امروز را مي​دانند و براي خريد آن​ها آمده​اند. از اين​جا متوجه شدم که رمان​هاي اين مجموعه به مخاطبان شناسانده شده​اند.

وي اظهار کرد: مجموعه رمان​هاي اين طرح، آينه​اي از فعاليت​هاي گروه مهمي از نويسندگان مهم کشور هستند که بازتاب فعاليت​هايشان در مخاطبان ديده مي​شود.

شاه​آبادي گفت: در صورتي که مشکلات اقتصادي به اين طرح در آينده لطمه​اي نزند، همچنان ادامه خواهد داشت. هم اکنون 15 اثر در دست داريم که در آينده​اي نزديک براي انتشار در اين مجموعه آماده مي​شوند. ضمن اين که 10 اثر ديگر نيز براي چاپ آماده​ هستند.

حمیدرضا شاه‌آبادی متولد 1346 در تهران است. در هفده سالگی دیپلم گرفت و معلم مدرسه راهنمایی شد و با شاگردانی که به قول خودش، هم‌سن او بودند. در کنار کار، ادامه تحصیل داد. سال 1367 به دانشگاه تبریز رفت و در آنجا تاریخ خواند. همزمان تجربه‌های پراکنده‌ای هم در حوزه سینما و تئاتر از سر گذراند. اولین داستان کوتاهش، با نام «قبل از باران» سال 1368 در یک مجله فرهنگی منتشر شد. از آن پس کار داستان‌نویسی را جدی گرفت و تا امروز آن را ادامه داده است.

نام برخی از کتاب‌های او عبارتند از «چشم های روشن»، «دایره زنگی»، «افسانه تیرانداز جوان (داستان نوجوان)»، «باران و تابستان (داستان نوجوانان)» و «مقدمه بر ادبیات کودک و تاریخ فکر ایرانی در دوره مشروطیت(ویژه نوجوانان)».

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها