یکشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۹
داستان‌های «این‌جا آنتن ندارد» غالبا رئال اجتماعی است

افسانه طباطبایی، نویسنده کتاب «این‌جا آنتن ندارد» گفت: مجموعه داستان‌های «این‌جا آنتن ندارد» ژانرهای متفاوتی دارد، اما غالبا رئال اجتماعی است و موضوعات داستان‌ها بیشتر در رابطه با مشکلات زنان است.

افسانه طباطبایی در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، درباره کتاب تازه‌اش گفت: مجموعه داستان «اینجا آنتن ندارد» پنجمین کتاب من است، که همانند چهار کتاب قبلی، مجموعه داستان است. در این مجموعه 17 داستان، دو تا هشت صفحه‌ای داریم که در مجموع کتاب 87 صفحه است.
 
طباطبایی ضمن بیان اینکه حدود 4 یا 5 سال طول کشید تا همه داستان‌های این کتاب به سرانجام برسد، اضافه کرد: بعد از اتمام داستان‌ها، تصمیم گرفتم همه را در یک مجموعه به چاپ برسانم، که حاصل آن کتاب «اینجا آنتن ندارد» است.
 
این نویسنده درباره موضوع و ژانر داستان‌های «اینجا آنتن ندارد» گفت: این مجموعه ژانرهای متفاوتی دارد. سبک و محور داستان‌ها غالبا رئال اجتماعی است و موضوعات داستان‌ها بیشتر در رابطه با مشکلات زنان است.
 
نویسنده مجموعه داستان «اینجا آنتن ندارد» درباره انتخاب نام این کتاب گفت: عنوان کتاب نام یکی از داستان‌های دیالوگ محور مجموعه است و  قصه یک خانم مربی آموزشگاه زبان را روایت می‌کند، که فرزندش در مهدکودک زمین خورده و گریه‌اش قطع نمی‌شود. همسرش با تلفن همراه او تماس می‌گیرد که او را در جریان بگذارد، اما نمی‌تواند او را پیدا کند.

وی افزود: در ادامه همسر این خانم مجبور می‌شود به آموزشگاه محل کار او مراجعه ‌کند و منتظر آمدن او ‌شود، اما بعد از مدتی که همه مربی‌ها، جز همسر او از آموزشگاه خارج می‌شوند، با او تماس می‌گیرد اما خانم بهانه می‌آورد که کلاس دارد؛ این‌جا آنتن ندارد و بعد تلفن را قطع می‌کند.
 
طباطبایی در پایان گفت: جلسه رونمایی مجموعه داستان «اینجا انتن ندارد» روز دوشنبه 28 بهمن‌ماه از ساعت 16 تا 18 در بنیاد ادبیات داستانی واقع در خیابان کریم‌ خان، خیابان سنایی، کوچه اعرابی 5 با حضور محمدجواد جزینی، جمال میرصادقی و احسان رضایی برگزار می‌شود.
 
مجموعه داستان «اینجا انتن ندارد»، اثر افسانه طباطبایی در 87 صفحه، شمارگان 1000 نسخه و به‌بهای 20 هزار تومان از سوی انتشارات نیروانا منتشر شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها