شنبه ۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۳
فراخوان بیست و دومین همایش کتاب سال حوزه در نیمه اسفند 98

دبیر علمی همایش کتاب سال حوزه ضمن ارائه یک ارزیابی کلی از بیست و یکمین همایش کتاب سال حوزه، از انتشار فراخوان دوره بیست و دوم این همایش در نیمه اسفند 98 خبر داد.

حجت‌الاسلام‌ ابوالقاسم مقیمی حاجی دبیر علمی همایش کتاب سال حوزه در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در قم، با اشاره به برگزاری بیست و یکمین همایش کتاب سال حوزه و سومین جشنواره مقالات علمی حوزه ،گفت: به حول و قوه الهی با حضور مرجعیت معظم آیت‌الله سبحانی، آیت الله اعرافی، مدیر حوزه‌های علمیه و دیگر شخصیت‌ها از شورای عالی حوزه و جامعه مدرسین از برگزیدگان بیست و یکمین همایش کتاب سال حوزه و سومین جشنواره مقالات علمی تکریم به عمل آمد.
 
وی اضافه کرد: با توجه به رکود حوزه نشر در سنوات گذشته، فکر می‌کردیم ارسال آثار با اُفت قابل توجهی مواجه شود اما استقبال خوبی نسبت به سال‌های گذشته در رابطه با ارسال آثار داشتیم؛ به‌طوری که جمعاً 933 کتاب و پایان‌نامه و 110 مقاله علمی پژوهشی به دبیرخانه ارسال شد و 4000 ارزیابی اجمالی و 570 ارزیابی تفصیلی صورت گرفت و درنهایت 3 مقاله برتر و 5 کتاب و پایان‌نامه برتر انتخاب شدند.
 
دبیر علمی همایش کتاب سال حوزه به فراخوان بیست و دومین جشنواره همایش کتاب سال حوزه و چهارمین جشنواره مقالات علمی اشاره کرد و یادآور شد: در نیمه اسفند امسال فراخوان بیست و دومین همایش کتاب سال حوزه اعلام می‌شود. برنامه ما این است که علاوه بر مراکز و مؤسسات به‌صورت مکتوب به افراد هم، با توجه به بانک اطلاعات جامعی که در اختیار داریم، اطلاع رسانی کنیم.
 
وی ادامه داد: نویسندگان و مؤلفان تا آخر خرداد 1399 فرصت دارند آثارشان را برای دبیرخانه بیست و دومین همایش کتاب سال حوزه ارسال کنند.
 
حجت‌الاسلام‌ مقیمی حاجی در رابطه با حمایت و پشتیبانی از آثار برگزیده توضیح داد: نفس برگزاری همایش، یک معرفی است. یکی از اهداف کتاب سال حوزه شناسایی، تشویق و ترویج این آثار است. ما افراد برگزیده را معرفی کردیم و اسامی این افراد به مراکز مختلف فرهنگی ارسال می‌شود. از سوی دیگر با رسانه‌های جمعی به‌ویژه رادیو معارف برای تهیه برنامه اختصاصی جهت معرفی آثار برتر هماهنگی‌های لازم را انجام داده‌ایم.
 
وی درباره سطح برگزاری همایش کتاب سال حوزه و رقابت طلاب جوان با محققین پیشکسوت نیز توضیح داد: برای اینکه در حوزه تحقیق و پژوهش رقابت عادلانه‌تری صورت بگیرد، حوزه علمیه برنامه‌ای برای طلاب جوان تحت عنوان «جشنواره علامه حلی» تعریف کرده است که طلاب با در رده سنی زیر 30 سال در آن شرکت می‌کنند. این جشنواره به‌صورت استانی در حوزه‌های علمیه برگزار می‌شود و آثار برتر به جشنواره کشوری راه می‌یابند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها