چهارشنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۶
زنان نویسنده ایران در دو دهه اخیر خوش درخشیده‌اند

نویسنده کتاب «مقیاس آخر» با بیان اینکه بحران کمبود کاغذ برای ادبیات موضوعی جدی است، ابراز امیدواری کرد: این مشکل و موانع دیگر، باعث سرخوردگی نویسندگان به‌خصوص زنانی که تازه نوشتن را آغاز کرده‌اند، نشود.

رضوان نیلی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در اصفهان، درباره جایگاه و وضعیت داستان نویسی زنان در ایرانِ امروز، با بیان اینکه به نظر می‌رسد زنان نویسنده ایران در طول دو دهه اخیر رشد خوب و چشمگیری در زمینه داستان و رمان از خودشان نشان داده‌اند، گفت: آثار قوی و ماندگاری از بانوان نویسنده به ثبت رسیده است که حتی بعضی از آنها به مرز جهانشمول شدن نیز رسیده و ترجمه شده‌اند و این موضوع بسیار جای خوشحالی و مباهات است که شاهد پیشرفت زنان نویسنده جامعه ایران در این عرصه بوده‌ایم.

برگزیده جایزه ادبی اصفهان افزود: امیدوارم بحران کمبود کاغذ و مشکلات موجود دیگر، باعث سرخورگی زنان نویسنده ایرانی نشود و این رشد چشمگیر در نوشتن، از سوی بانوان ادامه داشته باشد.

نیلی‌پور درباره آخرین اثر منتشر شده خود گفت: هفتمین اثر و آخرین کار من، رمان «مقیاس آخر» است که 30 فصل دارد و هر فصل آن بارها باز‌نویسی شده است. چاپ اول این رمان در سال 96 منتشر شد و بعد از یک سال به چاپ دوم رسید. نوشتن این رمان بیش از سه سال با مداومت در نوشتن زمان برد. چاپ اول این رمان در سال 96 و چاپ دوم در سال 97 وارد بازار کتاب شد و امسال به مرحله نیمه نهایی جشنواره احمد محمود راه پیدا کرد.

وی در پایان عنوان کرد: سه سال برای نوشتن «مقیاس آخر» زمان گذاشتم ولی با بازخوردهایی که از مخاطبان شاهدش بودم، خستگی دیگر معنایی نداشت. رمان «مقیاس آخر» درواقع یکی از آسیب‌های اجتماعی را بیان می‌کند که شاید دیگران از گفتن آن شرم دارند و مضمون این رمان می‌تواند باعث شود کسانی که از بیان این ناهنجاری وحشت دارند، قدرت پیشگیری و درمان آن را پیدا کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها