سه‌شنبه ۱۲ تیر ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۷
اعلام جزئیات برگزاری دومین جشنواره شعر نبض واژه‌ها

سجاد عزیزی‌آرام، دبیر دومین جشنواره ادبی نبض واژه‌ها برنامه‌های برگزاری این دوره از این رویداد را تشریح کرد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)،‌ سجاد عزیزی آرام، دبیر اجرایی دومین جشنواره نبض واژه ها اظهار کرد: تاکنون بیش از ۱۰۰ نفر از طریق سایت جشنواره شرکت کردند و با توجه به این که مهلت ارسال آثار تا ۱۵ مردادماه جاری در نظر گرفته شده پیش بینی می‌کنیم که میانگین بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ اثر در سه حوزه پزشکان، دانشجویات و شاعران آزاد به دست ما برسد.

وی افزود: هر کدام از شرکت‌کنندگان می‌توانند در سه گروه کلاسیک، آزاد و ترانه آثار خود را ارسال کنند، ضمن این که این امکان هم وجود دارد که متقاضیان در هر کدام از این بخش ها ۳ اثر را به جشنواره ارسال کنند که در مجموع هر شخص می تواند ۹ اثر را به جشنواره بفرستند.

عزیزی آرام با اشاره به داوران این جشنواره تصریح کرد: در این دوره از جشنواره در سه بخش شعر کلاسیک، شعر نو و ترانه آثار می‌پذیریم که داوران آن به ترتیب در بخش شعر کلاسیک عبارتند از آقایان محمد سلمانی، محمدسعید میرزایی، غلامرضا طریقی، در بخش شعر نو آقایان هرمز علیپور، حمیدرضا شکارسری، گروس عبدالملکیان و در بخش ترانه عبارتند از محمدعلی شیرازی، اکبر آزاد، سیدعباس سجادی هستند.

وی در ادامه به نحوه داوری اشاره کرد و گفت: داوران در هر بخشی متفاوت هستند و آثار بخش‌های مختلف طی داوری‌های کاملا مجزا از هم مورد بررسی قرار می‌گیرند. اگر کسی در هر سه بخش شرکت کند، آثارش به طور مجزا داوری می‌شوند و به آنها امتیاز داده خواهد شد. اگر در انتهای کار امتیاز بین دو اثر یکسان بود میانگین آن را می‌گیریم و اثری که امتیاز کمتری داشته باشد حذف می‌شود که البته به طور کلی این مسئله کمتر اتفاق می‌افتد که یک نفر در هر سه بخش اثر داشته باشد.

عزیزی آرام تاکید کرد: مسئله‌ای که برای ما از اهمیت ویژه ای برخوردار است داوری آثار است. قرار است در پایان داوری‌ها از یک داور چهارم استفاده کنیم که یک نظارت کلی روی آثار داوری داشته باشد و یک داوری عادلانه محقق شود.

دبیر دومین جشنواره «نبض واژه‌ها» تصریح کرد: خوشبختانه اولین دوره این جشنواره بسیار خوب برگزار و با استقبال خوب شاعران و جامعه پزشکی روبه‌رو شد. امسال با افزوده شدن بخش آزاد این امکان را فراهم کردیم که افرادی که پزشک یا دانشجوی رشته‌های پزشکی نیستند هم بتوانند در این جشنواره شرکت کنند.

وی در ادامه افزود: ضمن اینکه امسال این امکان به جشنواره افزوده شده که شاعران می‌توانند با موضوعات آزاد آثار خود را به جشنواره ارسال کنند و در این باره هیچ محدودیتی متوجه آنها نیست. آقای ایازی در معاونت اجتماعی وزارت بهداشت تاکید ویژه‌ای به سلامت و نشاط روحی مردم دارند و با توجه به ذهن باز و فرهنگی ایشان قرار بر این شده است که علاقه‌مندان با موضوعات آزاد اشعار خود را به دبیرخانه ارسال کنند.

عزیزی آرام در پایان خاطرنشان کرد: هدف اصلی ما در این جشنواره صرفا رقابت نیست، بلکه هدف‌مان دیده شدن پرشکان و نقشی است که جامعه پزشکی در حوزه ادبیات دارد. جامعه پزشکان جز نخبگان ما هستند که در حوزه شعر و ادبیات پرقدرت ظاهر شدند و باید آنها را شناسایی کنیم و مردم بدانند که آنها غیر از حوزه تخصصی خود برای سلامت روح و روان جامعه نیز فعالیت می‌کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها