دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۲
قانعی‌راد نقش  مهمی در بین‌المللی کردن جامعه‌شناسی ایرانی داشت

علی ربیعی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: انجمن جامعه‌شناسی در دوره مسئولیت محمدامین قانعی‌راد شکوفا شد و این گونه نبود که صرفا یک جامعه‌شناس منتقد باشد بلکه راهکار ارائه می‌داد.

علی ربیعی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) با بیان اینکه مرحوم محمدامین قانعی‌راد به لحاظ شخصیتی فردی محکم و استوار بود، عنوان کرد: او پژوهشگری عمیق بود و هیچ کاری را ساده نمی‌گرفت و کوچکترین کارها را نیز با جدیت دنبال می‌کرد. او با همه توان به کارهای کوچک نیز به اندازه کارهای بزرگ اهمیت می‌داد. تعامل خوبی داشت و این موضوع موجب شده بود که همه گرد او جمع شوند.  

وی ادامه داد: او در فراز و نشیب و اتفاقاتی که برای بچه‌های جامعه‌شناسی رخ می‌داد خود را شریک می‌کرد. این‌ها به علاوه خصوصیاتی بود که او در حوزه علمی داشت و در سیاست علم به خوبی کار کرده بود. ایشان شخصیت تاثیرگذاری بود که فقدان او برای ما ضایعه دردناکی است.

به گفته وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، انجمن جامعه‌شناسی در دوره مسئولیت ایشان شکوفا شد و این گونه نبود که صرفا یک جامعه‌شناس منتقد باشد بلکه راهکار ارائه می‌داد.

وی تاکید کرد: او در مسایل اجتماعی مشارکت می‌کرد و روحیه تعامل‌گری او باعث شده بود که افراد با مشرب‌های مختلف سیاسی موضوع علم جامعه‌شناسی در خدمت جامعه از گرد هم بیایند.

وی با اشاره به اینکه از کارهای برجسته ایشان همایش آسیب‌های اجتماعی بود که در سال 1392 آن را برگزار کردند افزود: متاسفانه پس از توقف آن مشخص شد که چه آثار منفی برای جامعه ما داشته است.

ربیعی یادآور شد: امروز وقتی از آسیب‌های اجتماعی سخن گفته می‌شود من یاد سخنان قانعی‌راد می‌افتم که می‌خواست همان حرف‌ها را درباره این مسایل بزند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پایان گفت: به هر حال ایشان مجموعه‌ای از ویژگی‌ها مانند ژرف‌نگری در کارها و جدی بودن داشت و از او فردی ساخت که اکنون فقدانش ما را بیش از یک فرد عادی متاثر کرده است. همچنین ایشان از افرادی مانند والتراشتاین برای سفر به ایران دعوت کرد و از این جهت نقش  مهمی در بین‌المللی کردن صدای جامعه‌شناسی ایرانی داشت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها