شنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۰
10 هزار منبع کتابخانه پردیس کیش دانشگاه تهران دیجیتالی است

مهدیه آکوچکیان، سرپرست کتابخانه پردیس کیش دانشگاه تهران با اشاره به افتتاح کتابخانه دیجیتال این واحد اظهار کرد: کتابخانه دیجیتال پردیس کیش 10 هزار‌ ای‌بوک و منابع دیداری و شنیداری را در اختیار دانشجویان و استادان قرار داده است.

دکتر مهدیه آکوچکیان، سرپرست کتابخانه پردیس کیش دانشگاه تهران در گفت‌‌‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران‌(ایبنا) ضمن اشاره به افتتاح کتابخانه دیجیتال این واحد اظهار کرد: کتابخانه پردیس کیش نزدیک به 10 سال سابقه فعالیت از‌ جمله کتابخانه‌‌های فعال دانشگاه تهران است. مقام نخست در بین کتابخانه‌های سطح دانشگاه تهران در سال گذشته از موفقیت‌های این واحد به حساب می‌آید.   
 
وی افزود: با توجه به نگاه مثبت روسای پیشین و فعلی پردیس دکتر نصرت‌الله ضرغام و دکتر منصور خلیلی‌‌عراقی، امکان به‌روزرسانی منابع کتابخانه در کمترین زمان و به سهولت انجام و در چند سال گذشته کتاب‌های جدید به کتابخانه افزوده شده است. منابع کتابخانه پردیس شامل 25 هزار منبع چاپی و 10 هزار منبع دیجیتال، دیداری و شنیداری است.

طراحی سامانه کتابخانه دیجیتال پردیس با هزینه اندک
آکوچکیان با اشاره به برنامه‌ریزی برای ساماندهی منابع دیجیتال در کتابخانه‌های دانشگاه تهران ادامه داد: ساماندهی منابع دیجیتال و چاپی متفاوت است. امکانات کتابخانه دیجیتال پردیس کیش با صرف هزینه ناچیز ایجاد شده است. سامانه کتابخانه دیجیتال پردیس کیش به‌صورت محلی طراحی شده، به‌عبارت دیگر با هدف حفظ حق کپی‌رایت، کاربران فقط در فضای دانشگاه مجاز به استفاده از منابع هستند. کاربران می‌توانند براساس عنوان، نام نویسنده، رشته و فهرست موضوعی، جستجو و منبع دیجیتال را دریافت کنند.
 
وی افزود: طراحی سامانه از یکسال گذشته آغاز شد و مدام در حال به‌روز‌رسانی است. کتابخانه برای 94 رشته پردیس از‌جمله معماری، طراحی، علوم ورزشی، بایو شیمی، گرافیک، حقوق، ادبیات، اقتصاد وهنر منبع در اختیار دانشجو قرار می‌دهد. همه اعضای کتابخانه منابع چاپی اعم از دانشجویان واستادان همچنین نیروی انسانی دانشگاه برای استفاده از منابع دیجیتال مجاز هستند.

منابع دیجیتال پردیس کیش تکمیل می‌شود
این عضو هیات علمی دانشگاه تهران در تشریح برنامه‌های آتی کتابخانه پردیس کیش اظهار کرد: علاوه بر گسترش فضای فیزیکی و افزایش منابع چاپی کتابخانه، تکمیل سامانه منابع دیجیتال، دیداری و شنیداری از برنامه‌های آتی کتابخانه پردیس کیش است.    
     
آکوچکیان افزود: در بخش هوشمند‌سازی کتابخانه نیز دو سامانه ویژه منابع ای‌بوک، دیداری و شنیداری تکمیل و گسترش پیدا می‌‌کند. سامانه‌ای در سطح دانشگاه تهران که برای همه دانشکده‌ها قابلیت دسترسی داشته باشد نیز به دانشگاه تهران و پردیس کیش افزوده خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها